Regulamin dzia艂u
Dodaj膮c jak膮艣 opini臋 o danym warsztacie, prosz臋 wyra藕nie zaznaczy膰 czy jest to opinia pozytywna, czy negatywna.
Je偶eli polecacie jakiego艣 fachowca, mile widziane jest te偶 podanie adresu warsztatu, w miar臋 mo偶liwo艣ci r贸wnie偶 numeru telefonu kontaktowego.
Warto r贸wnie偶 napisa膰 w czym owy fachowiec si臋 specjalizuje, jak wygl膮da u niego cennik itp.- wszystko merytorycznie zasadne i pomocne dla innych u偶ytkownik贸w- b臋dzie mile widziane.
Przypominam i偶 tutaj- tak jak i na ca艂ym forum obowi膮zuje Regulamin
Zabronione jest reklamowanie swoich warsztat贸w, sklep贸w tudzie偶 innych dzia艂alno艣ci.
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
| Autor |
Wiadomo艣膰 |
|
adamus1
|
Tytu艂: gdzie lepiej (Bia艂ystok) Napisane: 9 lutego 2010, 07:35 |
|
 |
| Poszukaj zanim zapytasz |
|
|
Witam. Czy kto艣 mo偶e doradzi膰 gdzie lepiej w Bialymstoku wstawi膰 swoje E39. Wczoraj zobaczylem 偶e pompa paliwowa mi przecieka. Zastanawiam sie nad ul. Bacieczki lub Elewatorska
|
|
| G贸ra |
|
 |
|
Adrian202020
|
Tytu艂: Re: gdzie lepiej (Bia艂ystok) Napisane: 9 lutego 2010, 18:45 |
|
 |
| Forumowicz |
 |
Wiek: 24 Posty: 135 Lokalizacja: Bielsk Podlaski Moje BMW: e46 Kod silnika: M54B25
|
|
S艂ysza艂em 偶e na Pogodnej jest dobry zak艂ad kt贸ry robi Bemy
_________________ Zobacz moj膮 BETI viewtopic.php?f=6&t=68824 Nowe foty By艂o e36 318 is Jest e46 325i
|
|
| G贸ra |
|
 |
|
BRAWET
|
Tytu艂: Re: gdzie lepiej (Bia艂ystok) Napisane: 9 lutego 2010, 20:36 |
|
 |
| Przyjaciel forum |
 |
Wiek: 19 Posty: 2455 Lokalizacja: Bia艂ystok Moje BMW: stary koc Kod silnika: m52b28
|
|
Ja polecam Auto serwis Augustynowicz. Nie daleko Breczki, nale偶y do mojego kumpla i wi臋kszo艣膰 rzeczy robi臋 w艂a艣nie tam. Jedziesz tak jak na wawe mijasz po lewej mijasz ASO i zaraz za orlenem na g贸rce masz
| G贸ra |
|
 |
|
adamus1
|
Tytu艂: Re: gdzie lepiej (Bia艂ystok) Napisane: 10 lutego 2010, 16:30 |
|
 |
| Poszukaj zanim zapytasz |
|
|
dzieki za podpowiedzi a czy wiecie gdzie mozna zregenerowac pompe wiem 偶e kiedy艣 robili to na bacieczki
|
|
| G贸ra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
|
Nie mo偶esz rozpoczyna膰 nowych temat贸w Nie mo偶esz odpowiada膰 w tematach Nie mo偶esz edytowa膰 swoich post贸w Nie mo偶esz usuwa膰 swoich post贸w
|