Jestem już po wyjęciu reflektorów,rozkręceniu,umyciu i wysuszeniu no i oczywiście po złożeniu wraz z zamontowaniem.Efekt?Superrr!!Reflektory są dużoo lepsze, tzn. nie ma kurzu, są umyte,odbłyśnik spełnia swoją role teraz w 100%.Szkło,czarną ramkę z szybkami,uszczelkę umyłem w ciepłej wodzie z dodatkiem płynu do naczyń.Wysuszyłem naturalnie potem suszarka aby pozbyć się dokładnie wody.Następnie poczekałem aż temperatura wszystkich elementów wróci do temp pomieszczenia.Złożyłem wszytko,zamontowałem żaróweczki i zamontowałem w samochodzie i oczywiscie wszystkie wyżej wymienione operacje x2.Osramki świecą super!Dają jasne białe światło..a przy wyczyszczonym reflektorze podnosi efekt końcowy.Chociaż postojówki maja 4000K jak mijania to one nie są śnieżne ale zbliżone bieli a nie jak przedtem "świeczki".Lampy wyglądają niemal że jak nowe.Polecam każdemu zrobić taka operację a będziecie zadowoleni.W innych typach nadwozia chyba są odpowietrzniki, w compakcie nie ma.Oto foto..tylko przed jezt zapożyczona ale stan był identyczny,nawet ja mam szybke przednia w gorszym stanie(odpryski).
przed
Po ale już zamontowane na samochodzie
W późniejszym czasie dodam foto jak to świeci