BMW Sport

Największe forum dyskusyjne fanów marki BMW w Polsce

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Ogłoszenia
Teraz jest 1 sierpnia 2014, 04:43


Wszystkie czasy w strefie UTC + 1


Regulamin działu


Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie, odśwież istniejący podobny temat a jeżeli takiego nie ma, możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.



Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu


Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.
Nie umiesz czytać, stosować się do powyższych zasad, nie będziesz mieć tematu!!



Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 14 lipca 2009, 10:55 
Offline
Poszukaj zanim zapytasz

Posty: 32
Lokalizacja: GorzĂłw wlkp
variant napisał(a):
DaaN napisał(a):
ate
KWAS523 napisał(a):
ATE
jezeli lubi dzwiek pisku to rowniez polecam ATE :wstyd:


jesli ostro chamowales od razu po wymianie to nawet leprze klocki ci beda piszczec, je tzeba dotrzec :]


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 lipca 2009, 11:44 
Offline
Częsty bywalec
Avatar użytkownika

Wiek: 29
Posty: 848
Lokalizacja: Łódź/Poznań
Moje BMW: e32
Kod silnika: m30b35
xxManiekxx napisał(a):
a slyszalem ze czujniki przeklada sie. czy trzeba odrazu wymienic na nowe?

Mozna zostawic jak jest caly ale nowy jak co 10zl kosztuje :P

_________________
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?p=319097#319097 moja e30 :)
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?p=587194#587194 moja E32 :)


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 lipca 2009, 12:08 
Offline
Częsty bywalec
Avatar użytkownika

Posty: 986
Lokalizacja: Bydgoszcz
Moje BMW: E46
Kod silnika: M43TU
czujnik to groszowa sprawa ...jak kolega wyzej podał

co do klocków bierz ATE .. co do tarcz to juz kwestia doboro ATe tarcze ma drogie mozna wyrwac cos w zblizonej jakosci za mniejsza kase

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 lipca 2009, 13:51 
Offline
Zacna persona forum

Posty: 1930
Lokalizacja: a stund :)
lakosta9 napisał(a):
jesli ostro chamowales od razu po wymianie to nawet leprze klocki ci beda piszczec, je tzeba dotrzec
co ty nie powiesz? ATE kaze sobie placic tylko i wylacznie za marke teraz niestety my polacy jestesmy odporni na zmiane ate bylo jest i bedzie najlepsze ehhhh :dobani:

_________________
Obrazek
GeRmAn STyLe~~NiSko i SZeRoKo


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 lipca 2009, 14:13 
Offline
Częsty bywalec
Avatar użytkownika

Posty: 821
Lokalizacja: Tomaszów Lubelski
Moje BMW: e46/330ci/318i
Kod silnika: M54B30 272KM 336NM
Garaż: 330 ci viewtopic.php?f=6&t=102144&p=1226185#p1226185
ja wstawiłem tarcze ATE przód i tył jak również klocki i jestem z nich bardzo zadowolony, przejechałem na nich już 10 tyś km


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 lipca 2009, 15:26 
Offline
Forumowicz

Posty: 127
Lokalizacja: mazowieckie
Moje BMW: e36 turing
Kod silnika: M52B25
jak jeździsz szybko kup dobre klocki, jak delikatnie to i na tańszych polatasz


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 lipca 2009, 16:51 
Offline
Forumowicz
Avatar użytkownika

Posty: 158
Lokalizacja: ElblÂąg
robie dosyc sporo kilometrow wiec wole wiecej zainwestowac i miec na dluzej spokoj. teraz pozostalo znalesc mechanika zeby na biegu mi to zrobil. bo auto caly czas pracuje.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 lipca 2009, 17:04 
Offline
Zacna persona forum
Avatar użytkownika

Wiek: 30
Posty: 1112
Lokalizacja: BIAŁYSTOK
Moje BMW: 530iAT
Kod silnika: M54B30
xxManiekxx, polecam klocki FERODO :D zalozylem takie 6 czerwca tego roku - zapomnialem juz ze cos tam robilem - klocki spisuja sie swietnie - do klockow kupilem tarcze BREMBO - zestaw jest juz dotarty, a ja jestem zadowolony - zadnych piskow, zadnych nieprzyjemnosci - gladko i fajnie - a jak nacisniesz pedal hamlca - wgryza sie w asfalt! FERODO klocki plus tarcze BREMBO !!


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 lipca 2009, 17:11 
Offline
Forumowicz

Posty: 192
Lokalizacja: Wielkopolska
Moje BMW: E39
Kod silnika: M52B25TU
Sprawdz sobie kolego czy masz uklad hamulcowy ATE czy Textar, bo z takich firm korzysta BMW na I montaz i zaloz tej samej firmy klocki.
Ja wymienialem tarcze + klocki przod i zalozylem ATE w swojej 523 z 99 roku.
Do Voyager'a zalozylem klocki ATE na oryginalne tarcze i jak sie nagrzeja to jest jeden pisk :przestraszony: masakra

_________________
Radość z jazdy :)


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 lipca 2009, 17:22 
Offline
Zacna persona forum

Posty: 1930
Lokalizacja: a stund :)
Hubal39 napisał(a):
Do Voyager'a zalozylem klocki ATE na oryginalne tarcze i jak sie nagrzeja to jest jeden pisk masakra
widze ze juz drugiemu na tym forum ATE piszcza ... mówiłem ehhh ... :wstyd:

_________________
Obrazek
GeRmAn STyLe~~NiSko i SZeRoKo


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 lipca 2009, 17:33 
Offline
Forumowicz

Posty: 192
Lokalizacja: Wielkopolska
Moje BMW: E39
Kod silnika: M52B25TU
W buni jest idealnie :) do amerykana ATE sie na pewno nie nadaja hehe

_________________
Radość z jazdy :)


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 lipca 2009, 18:23 
Offline
Poszukaj zanim zapytasz

Posty: 54
Lokalizacja: okolice Mińska Maz.
xxManiekxx - kilka dni temu zmienialem klocki i oczywiscie kupilem FERODO:) dotarlem je i jest wszystko oki:) nic nie piszcza:)


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 lipca 2009, 19:37 
Offline
Forumowicz

Posty: 192
Lokalizacja: Wielkopolska
Moje BMW: E39
Kod silnika: M52B25TU
Jak wklejacie fotki swoich Buniek??

_________________
Radość z jazdy :)


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 lipca 2009, 19:55 
Offline
Częsty bywalec

Posty: 678
Cytuj:
Jak wklejacie fotki swoich Buniek??


toś trafił z pytaniem :szok:

po prawej stronie jest takie coś jak IMG kliknij :P

nie ścieżkę z komputera tylko z sieci adres WWW .... :)


Ostatnio edytowano 14 lipca 2009, 20:04 przez tonej, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 lipca 2009, 20:02 
Offline
Forumowicz

Posty: 192
Lokalizacja: Wielkopolska
Moje BMW: E39
Kod silnika: M52B25TU
No co tak galy wybaluszasz hehe nauczono mnie ze lepiej zapytac niz zbladzic....
Kaze mi wpisac sciezke i.. juz mam

Dzięki wielkooki hehe
Pozdr


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2


Wszystkie czasy w strefie UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Szczurek1986 i 9 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Skocz do:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL