BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player



Teraz jest 24 czerwca 2018, 03:33


Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Regulamin działu


Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie, odśwież istniejący podobny temat a jeżeli takiego nie ma, możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.



Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu


Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji


Tematy związane z modelami wytworzonymi przed 1990r. prosimy zakładać w dziale Young & Oldtimery



Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [e39] spalanie const 2
PostNapisane: 6 czerwca 2007, 14:29 
Offline
Poszukaj zanim zapytasz

Posty: 50
Lokalizacja: MyszkĂłw
Czy wie ktoś co na kompie w e39 2.8i pokazuje const 2 chodzi o spalanie const 1 pokazuje dobrze a ten drugi odczyt const 2 więcej czemu takie różnice.

_________________
chudy68


Ostatnio edytowano 6 czerwca 2007, 14:49 przez chudy68, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 6 czerwca 2007, 14:48 
Offline
Zacna persona forum
Avatar użytkownika

Wiek: 30
Posty: 1605
Lokalizacja: Siedlce
Moje BMW: E28 E24 E36 F07
Kod silnika: V8
komputer moze obliczyc 2 spalania w jednym czasie np. dla calej podrozy i danego odcinka, stad masz 2 wyniki.

_________________
V8


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 6 czerwca 2007, 15:51 
Offline
Forumowicz

Posty: 239
Lokalizacja: kujawsko-pomorskie
Zresetuj oba przyciskiem SET i zobacz - powinny pokazywac to samo.

_________________
Tomek
Marzenia sie spelniaja... lecz czasami trzeba je sprzedac:Sprzedam moje E39
Obrazek
http://kosmetyczki.net


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 6 czerwca 2007, 21:06 
Offline
Poszukaj zanim zapytasz

Posty: 50
Lokalizacja: MyszkĂłw
to wiem że trzeba zresetować ale po co dwa odczyty.

_________________
chudy68


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 6 czerwca 2007, 22:43 
Offline
Forumowicz

Posty: 148
Lokalizacja: Katowice
Jeden np kasujesz po każdym zatankowaniu na fuul a drugiego nie kasujesz np przez dwa miesiące. I masz dwie srednie.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 


Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 28 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL