sulek napisał(a):
Ale taśmami przytwierdziłeś silniczek do lampy???
kolego nie rob ze mnie druciarza ..

na prosty rozum jak niby mialby byc przytwierdzony silniczek do lampy na opaski ?? przeciez wogole by sie nietrzymal .. sluchaj pisalem wyzej ze RAMIE SILNICZKA (ten plastik) jest polaczony obejmami plastikowymi z ramieniem ''reszty ''mechanizmu co dalo mi mozliwosc regulacji .. jutro dam foty bo niektorzy nie zalapuja

.. niewiem jak ci mechanik skrocil bo jak pisze kolega wyzej na koncu jest glowka a na poczatku mechanizm scalony ..
mniejsza z tym mam inny dziwny problem z DEPO... i piewszy raz spotykam sie z tym w zadnym aucie tego nie bylo mianowicie dzis popadalo a ja wracalem z miasta i wszyscy mi mrugaja ... dalem soczewki w dol .. nie pomoglo wciaz auta z przeciwka mi mrugali

wjezdzajac do garazu na scianie zobaczylem swiatla buni i .. zszokowalem sie .. swiatla ''skakaly''

-niewiem nawet jak to nazwac bo w zyciu nie spotkalem sie z tym .. okazalo sie ze KROPLE WODY splywajace po kloszach lamp rospraszajaj swiatlo dajace przez soczewke ze na odbiciu faktycznie wygladalo to tak jakby soczewka skakala w prawo lewo gora dol

(zalezy jak plynela kropla ) bylo to ..oslepiajace .. teraz niewiem
czy to jest normalne ???
czy to jest tak bo lampy nowe ??? czy ja juz zwariowalem

na starych soczewkach i lampach nie bylo tego .. dodam ze mam ori h7 bez hid-a
wilko_bmw325 tez zauwazyles cos takiego u siebie po deszczu??
i zauwazylem jeden minus tych lamp .. drogowe swieca w jednej plaszczyznie co mijania .. swieca jak hidy bez soczewek rozpraszaja sie tylko .. porownujac do starych lamp mialem tak jakby 2 jupitery po wlaczeniu swiatel drogowych i byly pod wiekszym katem niz mijania ..

czy moze da sie wyrwgulowac mijania i drogowe osobno??