mcgiver napisał(a):
Myślałem o tym ale szczerze mówiąc nie podejrzewam żadnych zmian więc to olałem.
Zastanawiam się nad jakimś filtrem, czy jest wogule cos takiego???
filtry nic nie daja...
najlepiej instalacje poprowadzic z aku
jezeli dalej masz zakłucenia to mozna spróbowac je namiezyc czasami jest to pompa paliwa alternator (szczotki) silnik wycieraczek itp...
z tym ze nigdy w mobilu nie zniwelujesz zakłócen do zera zawsze cos zostanie takie juz sa prawa fizyki
mcgiver napisał(a):
ja mam radyjko Alan 48plus (kupiłem od brata) i antenę PRESIDENT ML 145 (z allegro) .
bardzo dobry zestaw i troche mnie dziwi ze sieje??? alan ma dobre filtry przeciw zakłóceniowe... podłącz jednak od akumulatora instalacje (i nawet to estetyczniej wyglada)
mcgiver napisał(a):
Dodam że oryginalne radio Bawaria które mam w aucie śmiga mi bardzo dobrze bez zakłuceń
Zwykłe
radio a
cb całkowicie róznia sie budowa i specyfika działania
allstar napisał(a):
Dobra Panowie, powiedzcie mi co mam kupić (Ktoś mi mówił, że Herberta) - budżet do 1000 zł. Poza tym, gdzie to ustrojstwo zamontować w E39??? Nie chcę nic pruć w aucie, ani navi wyciągać, żeby CB założyć. Kombinowałem już na różne sposoby, ale nie ma miejsca. Więc co kupić i gdzie wcisnąć?
allstar, Herbert zwłaszcza nowy to juz najwyzsza półka (tak jak BMW

) ale musisz pamietac ze to
radio jest wielkie i nie kazdy chce miec takie w mobilu, a zwłaszcza w bmw i nie tylko
radio jest waznie bo co z tego jak kupisz drogie b.dobre
radio jak bedzie pracowało z cienką antena i wtedy bedziesz tylko sie denerwował
na szumy, zakłócenie itp... ja ze swojej strony polecam cos z mniejszych radyjek i prostych w obsłudze ale tez bardzo dobrych
1.nowy Harry II asc
2. Johnny II ASC
3.cobra 75 wx st (ciekawe rozwiazanie wzgledem miejsca)
73! i 51!