Mam presidenta floride na dachu jestem bardzo zadowlony, była okazja to nawet kupilem 2 floride na zapas hehe. Zasieg kolo 6 km, jako dupochron przed drogówką w zupelności wystarczy. Kolejna zaleta to spokoj w aucie. Trzeba pamietac, ze im dluzsza antena tym wiecej zakłocen łapie, tego sie nie uniknie, mozna stroic, krecic pokretlami, ale tak juz jest, zwłaszcza w mieście, gdzie sa linie wysokiego napiecia, tramwajowe, nadajniki gsm, internetu itd itp.
Mam radio uniden 520 pro xl, ktory to technicznie odpowiada radiu president johny II ASC, a ten z koleji jest tożsamy z president harry II ASC, ktory to harry dodatkowo posiada przełacznik AM/FM. Na forach cb szeroko są opisywane problemy z ASC, ludzie kupujac to drogie radio i wysyłają je na strojenie do serwisu presidenta do Czestochowy. Cierpi na tym wizerunek presidenta, bo fabrycznie nowe radio wymaga poprawy. To mnie wlasnie zniechecilo do presidenta i kupilem ponad 200 zł tanszego unidena.
Suma sumarum polecam antene president florida i do tego unidena 520 pro xl.
_________________ Styl mojej wypowiedzi zależny od poziomu rozmówcy. Inteligentnych cenię. Z szukających atencji, żałosnych frustratów, ignorantów kręcę bekę.LOL
|