BMW Sport

Największe forum dyskusyjne fanów marki BMW w Polsce

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Ogłoszenia
Teraz jest 20 sierpnia 2014, 11:43


Wszystkie czasy w strefie UTC + 1


Regulamin działu


Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.



Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu


Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.
Nie umiesz czytać, stosować się do powyższych zasad, nie będziesz mieć tematu!!



Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [e39] Problem BMW Business RDS, a komputer pokładowy i inne
PostNapisane: 17 lutego 2009, 18:01 
Offline
Poszukaj zanim zapytasz

Posty: 5
Lokalizacja: BiaÂła Podlaska
Witam!
Prolemem jest, że w radiu gdy naciskam przycisk BC zamiast komputera pokładowego dolna część wyświetlacza gaśnie...
Co jest nie tak? Coś jest niepodlaczone? Czy może uszkodzone?

Druga sprawa to tempomat...gdy naciskam przycisk na kierownicy nic się nie dzieje...w sumie na zapłonie...słychać że po naciśnieciu coś jakby się załączało za zegarami...taki odgłos...ale ani kontrolka nie swieci ani nie zaczyna działać....

Trzecia sprawa: pamiec foteli...przyciski są podswietlane...wszystko wydaje się być ok...lecz nie da sie zapamietac zadnego ustawienia...

Czwarta...DISK ERROR po włożeniu płyty...czasem odczyta ale tylko ilość utworów :(
Co robić?

Pomóżcie jeśli możecie :)
Pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19 lutego 2009, 14:47 
Offline
Poszukaj zanim zapytasz

Posty: 6
Lokalizacja: mazowsze
Siemasz ja dopiero co sie zarejestrowałem. Mam podobny problem ze zmieniarką , mój elektronik już walczy z nią kilka dni za każdym razem pochodzi trochę i znów sie zawiesza najprawdopodobniej magazynek.

Jesli idzie o komputer pokładowy to miałem z nim problem w mojej e 38 728 ale zawsze jakos wszystko po krótkim zgaśnięciu wracało do normy. Teraz mam 730 i nie mam tego problemu choć musiałem poprawić piksele na wyświetlaczu bo gineły mi i nic nie można było rozczytać.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 lutego 2009, 23:14 
Offline
Poszukaj zanim zapytasz

Posty: 5
Lokalizacja: BiaÂła Podlaska
Dziękuję za pomoc i ogólne zainteresowanie tematem :padam: :zdziwko: :]


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: [e39] Problem BMW Business RDS, a komputer pokładowy i inne
PostNapisane: 29 listopada 2009, 23:13 
Offline
Uzależniony od forum :)
Avatar użytkownika

Wiek: 33
Posty: 4430
Lokalizacja: sosnowiec
Moje BMW: e91
co jest zmoją zmieniarką. zawiesz sie w połowie utoru, musze zmienić na inny żeby dalej poszła, aż w końcu zawiesi sie na amen, potem wyskakuje no disces. wyjme magazynek, włoże i tak ze 2 razy to znajdzie cd ale cała procedura z zawieszaniem od nowa....

_________________
e91 320d hihi
e60 530d wrrr, ahh ohh - [*]
Moja była megafajna 118d
Moja była gruba 330cd
Moja była niebylejaka 530d


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 


Wszystkie czasy w strefie UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 9 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Skocz do:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL