Pawel! napisał(a):
davidpog napisał(a):
No właśnie szukałem i każdy poleca Mana, reszta tyle o ile a nawet wiele podobno nie pasuje, ale nie mogę za chińczyka znaleźć opinii o filtronie.
Nie wiem czy nie podjadę do sklepu i nie wymienię jednak na Mana dla spokojności bo nie chcę mi się dwa razy wchodzić pod samochód zwłaszcza, że nie mam kanału.
Zamontuj tego Filtrona, u siebie też jeżdżę na filtrze paliwa tej firmy i wszystko jest ok, wielu moich znajomych tez nie narzeka na te filtry.
Filtron jest częścią koncernu 'Wix' (USA), produkują filtry na pierwszy montaż do wielu marek, także bez obaw
jakbys kupił jakiś chiński filtr to rozumiem...
Dokładnie tak zamawiając filtrona do aut ciężarowych najczęściej przychodzą właśnie filtry w opakowaniach Wix.
Co do 320d nie mam doświadczenia bo zazwyczaj do takich aut proponuję manna lub knechta jednak wg mnie filtron będzie chodził bezproblemowo nie jest to tania półka typu alco czy inne maxgeary, jc, ufi itd z tymi filtrami paliwa są problemy.
Jako ciekawostkę podam,że od kilku lat grupa VW/Audi stosuje w swoich autach fabrycznie filtry UFI a jest to najtańsze gówno.