W ostatnich dniach nie pisałem o ubogaconej Europie, bo nic ciekawego się tam nie działo.
Żartuję.
Tam coś ,,ciekawego" dzieje się każdego pierdolonego dnia. Tylko ja nie zawsze mam czas, żeby o tym napisać.
Z cyklu: w TVN nie zobaczysz, w ,,Wyborczej" nie przeczytasz.
----
W Londynie niejaki Ramanodge Unmathallegadoo zamordował 35-letnią kobietę (na zdjęciu) strzałem z kuszy.
O czymś zapomniałem?
A, tak. Była w ósmym miesiącu ciąży. A scena odbyła się na oczach jej piątki dzieci.
----
We Francji pewnemu uchodźcy nie spodobał się hałas dobiegający z domu któregoś z sąsiadów. Na schodach spotkał nastolatka wychodzącego z domu kolegi. Poinformował uprzejmie, że nie podoba mu się ten hałas. Młody Francuz odparł, że nie ma z tym hałasem nic do czynienia.
To była błędna odpowiedź.
Imigrant zarżnął nastolatka, zadając mu 23 ciosy nożem, z czego 9 w gardło.
,,Morderca mojego syna opuścił swój kraj z powodu toczącej się tam wojny i przyjechał tu dla własnego bezpieczeństwa. Ale to nie spokoju tu szukał, tylko kolejnej wojny, którą przyniósł tu ze sobą." - powiedział ojciec zamordowanego nastolatka.
-----
We Frankfurcie ktoś nie podał ręki niejakiemu Fahimowi. Fahim wyjął nóż i dźgnął go w plecy 6 razy. Ofierze ataku nic poważnego się nie stało, bo miała gruby ubiór, a nóż był prawdopodobnie tylko trochę mniej tępy niż jego właściciel. Skończyło się na zadrapaniach. Fahim ładnie przeprosił, i sąd wypuścił go na wolność.
-----
W Szwecji lewicowa partia domaga się obniżenia wieku wyborczego do 16 lat, i przyznania praw wyborczych... uchodźcom nie mającym szwedzkiego obywatelstwa.
-----
We Francji 60-latek postanowił szybciej kupić świąteczne prezenty, opakowane w bożonarodzeniowy papier. Gdy wracał do domu, na stacji metra młody człowiek zastąpił mu drogę, spoliczkował i cisnął jego okularami o ziemię, dodając na odchodnym: ,,Tak traktujemy niewiernych".
Uderzony i sponiewierany mężczyzna poszedł na policję i poprosił o sprawdzenie tego zdarzenia na monitoringu.
-----
Piosenkarz Zayn Malik, znany z występów w popowym ,,One Direction", poinformował publicznie, że nie identyfikuje się już z islamem i nie wierzy w jego doktryny.
Muzułmanie na razie zareagowali tylko bojkotem, ale 2 lata temu grozili śmiercią jego nastoletniej siostrze za samo opublikowanie w sieci zdjęcia... choinki.
-----
Grecja, obóz dla uchodźców. Zapłakane, zakrwawione 3-letnie dziecko podbiegło do mamy. Badania wykazały, że zostało brutalnie zgwałcone.
Aresztowano podejrzanego o dokonanie gwałtu 20-letniego imigranta z Syrii, Alshahadę Thamera.
------
Takich tam, kilka pierwszych przykładów z brzegu. Jeśli chcecie, jutro wrzucę drugie tyle.
Śpij dobrze, mój niepostępowy, zacofany zaścianku.
https://www.facebook.com/razproza/photo ... =3&theater