Kupuj kupuj
A ja bym nie kupił bo mam zasady.
Aha i powiem jedno wrocilem dzisiaj z Niemic i znowu czlowiek sie sparzyl na Polaczkach maczajacych paluchy w Niemieckich Auto szrotach.
Umiecie sobie to wyobrazic ze przyjezdzacie po auto a debil wam mowi ze nie umie znalezc
KLUCZY!!!! z auta szukal 2 h i nic wku..... sie i pojechalem do innego w miedzyczasie przyszli inni Polacy i dla nich mialk to zarezerwowane ale oni tego nie kupili
i ten idiota mi dzwoni po 2 h ze klucz mu przyszedl nagle poczta a mial przyjsc dopiero z atydzien !!! ja mu z ema sobie wsadzic zloma w ......
Wiec nie bedzie 525 2,5D z uwalonym silnikiem
Ale za to okazyjnie jest 530 D z dobrym silnikiem i full opcji..
Aha i druga sprawa jedziemy p[o drugie BMW dla kolegi i co sie okazuje nastepny rodak
mialo byc wszystko super a tu nie ma papierow tzn mowil ze sa w aucie a w aucie byla kasiazka obslugi piepszonego tel!!!!!!!
Kontroli ABS i jeszcze jakies 2 swiecily kiedy mowie mu ze cos ejst zje,,,, on na to ze nic wystarczy podlaczyc kompa i to zresetowac
auto wytgladalo jak po zalanieu silnik jakby rozlal ktos olej po komorze
uszczelka w drzwiach wyrwana jakby wiadal do auta po raz milionowy!!!!
kiedy mu powiedzialem z eto grat on powiedzial z eto 99 rok i tak wygl;ada
tylko zjeba........ mu z bejsbola.
no i na koneic brif nowka z imieniem wlasciciela jakis Ciciioliini
to wytlumaczyloz eauto bylo z włoch i ejst na zlom!!!!
moze to off top ale powiem jedno jezeli bedziecie dzwonicna zachod i uslyszycie kiedys w
sluchawce telfonu ze prosze mowic po Poslku to darujcie sobie ta wycieczke!!!!!!!!!!!!!!!!