tylko sie nie smiac

to tak -==mały==- najpierw wyciagnełem z brzeszczota piłke nastepnie piłke w reke no i zacząłem z rogu troszke ciać, zciełem troche kleju zeby włozyc nóz do srodka a następnie włożyłem nóz i w koło powoli powoli i jakos sie odklejiło co prawda w jednym kierunku w pewnym miejscu trzymał mocniej klej i tak delikatnie widac mała ryske zaczął pekac myślałem ze zawału dostane hehe no ale jakos sie z tym uporałem

ale tyle co sie na wku.... to masakra trzeba tak uwazac... gorzej niż z dziewicą

POZDRAWIAM!
[ Dodano: 26 Styczeń 2008, 17:01 ]I tak o to powstały ceimne kierunki DEPO które pieknie się zlewaja z lampami

Co prawda to drugi tego rodzaju egzemplarz jeden posiada już Kolega Wojtek-e36 z naszego forum. Kupe roboty i bawienia ale efekt końcowy świetny i wrażenia jak najbardziej pozytywne

Co prawda pogoda była nie zbyt odpowiednia i z czasem stałem kiepsko wiec na szybkiego i dlatego kierunek nie wydaje się az tak bardzo ciemny ale na realu doskonale widac jak się komponuje z reflektorami kupic się takiego nie kupi bo nie ma takich ciemnych a ten swietnie się komponuje z lampami, jak będę miał czas to zrobie kiedys fotki tak jak Wojtek takie już po zachodzie słońca żeby betka wyszła identycznie jak u niego bo kolor ma ten sam co mój ale wyszedł mu czarny po prostu nie może być słońca no i bez lampy błyskowej oczywiście i wyjdzie to samo...

jestem bardzo zadowolony opłacało się tak dłubac

jak znajde w najblirzszych tygodniach czas to zabiore się za halogeny bo teraz one nie pasuja
Ps. Kierunek psikniety MOTIPEM czarnym matowym, i sklejony czarnym sylikonem w razie jak bym kiedys miał robic jakies inne mody żeby nie było problemów z rozbieraniem
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
POZDRAWIAM!!
--=CZARNY=--