Odradzam takie rozwiązanie, ale bynajmniej nie dlatego że BMW to nie Calibra czy Golf tylko z przyczyn technicznych i wizualnych. Mam białe tarcze i jakie bym kolory podświetlenia nie zakładał to są dużo mniej widoczne niż oryginalne podświetlenie i nie bardzo pasują do reszty wnętrza za bardzo się odcinają ja teraz powracam do fabrycznych tarcz.
Co do dziwnych wypowiedzi typu to nie Calibra czy Golf skąd wam takie pomysły do głowy przychodzą? Czy bawi was krzywdzenie posiadaczy tych aut? Bardzo często są to tacy sami maniacy i fanatycy utrzymujący swoje autka w idealnym stanie fabrycznym wy zobaczycie kilka zwieśniaczonych autek i już są dla was wszystkie takie same? Potem się dziwicie że inni przyszywają łatkę dresów w BMW wystarczy kilka postów przeczytać żeby ujrzeć obraz posiadacza BMW - nietolerancyjny, ulega innym stereotypom. Czym charakteryzuje się dres? Poza ubiorem oczywiście jest to nietolerancja wobec innych i świata. Czyżby były jakieś podobieństwa?
Jestem zarejestrowany na 6 forach motoryzacyjnych 2 forach BMW, forum Calibry, forum Porsche, forum SSS, forum FSO i mam dodatkowo własne forum. Walczę wszędzie ze stereotypami BMW, ale często sami właściciele BMW uniemożliwiają mi swoimi wypowiedziami na forach zmianę takiego stanu (chociaż nie chwaląc się na forum Calibry zostałem naprawdę miło przyjęty trochę dyskusji i znacząca większość zmienia tam zdanie na temat posiadaczy BMW czasem jednak dostanę jakiegoś posta z forum BMW od nich na PW za którą muszę się wstydzić

myślicie że inni nie bywają na waszym forum i nie czytają tego co piszecie? To się grubo mylicie.). Niestety muszę stwierdzić że bywając na tylu forach coraz częściej mam wrażenie że najbardziej nietolerancyjni są posiadacze BMW. Najlepiej zdecydowanie wypada tu forum PORSCHE.
Uważam że formułowanie wypowiedzi BMW to nie Calibra żeby takie rzeczy robić jest mocno krzywdzące dla prawdziwych fanów tej marki jak również innych często wymienianych w takich wypowiedziach nie mówiąc już że krzywdzi pośrednio samego piszącego i innych posiadaczy BMW. Chcecie być tolerowani bądźcie sami tolerancyjni i nie ulegajcie stereotypom może nie jest to łatwe, ale mnie się udało dla mnie wszyscy są równi

choć wiadomo że zdarzają się wyjątki, ale są one wszędzie i zawsze takie się znajdą tylko dlaczego na podstawie wyjątków formułujecie swoje opinie o innych?
Przepraszam że się tak rozpisałem mam nadzieję że da się to czytać

i wiadomo o co mi chodzi.
P.S. zostałem zaproszony przez klub Calibry na zlot który odbędzie się we wrześniu to naprawdę fajne chłopaki wcale nie mniej niż wy więc czemu ich krzywdzicie?
POZDRAWIAM i życzę podobnych efektów w walce ze stereotypami na temat BMW jakie mi udaje się osiągnąć.
Tak pozatym to pochwalam profesjonalne podejście panów Pułkownik Zuber, Szelest i Czarny do zadanego przez autora postu pytania i wydaje mi się że o takie chodziło właśnie pytającemu