W ko艅cu uda艂o mi si臋 kupi膰 wymarzony samoch贸d

Pojecha艂em do "wroga" i z pomoc膮 szwagra i brata kupi艂em furk臋
Samoch贸d z grudnia 2000 roku, z silnikiem 2494 cm^3, 192 koniki, kupiony z przebiegiem 152.000 km, z ksi膮偶k膮 serwisow膮 prowadzon膮 do samego ko艅ca, ostatni wpis przy 145.000 km, kupiony od "pana rocznik 50"

W komplecie 5 k贸艂 letnich 225/60/R15 96W i 4 zimowych (te偶 na alufelgach i prawie nowych), do艂膮czany hak holowniczy (nieu偶ywany).
Z wyposa偶enia posiada jeszcze:
- 6 AirBag;
- multifunkcyjna kierownica i mieszek zmiany bieg贸w od "Emki";
- instalacja pod telefon (chyba Motorola V50 - ju偶 zam贸wi艂em na Allegro

);
- elektryczna lusterka, szyby i szyberdach (szklany);
- grzane siedzenia;
- radio CD;
- PDC prz贸d i ty艂 (przydaje si臋 - mam w膮ski gara偶

);
- niestety welur zamiast sk贸ry (musz臋 zg艂osi膰 si臋 do kolegi "bia艂ego" na wypranie);
- siedzenia bez elektryki (szkoda...);
- sk艂adana tylna kanapa i worek na narty;
- wersja shadowline;
Og贸lnie jestem bardzo zadowolony z zakupu, przejechali艣my nim z bratem 1200 km bez 偶adnego b贸lu, 艂adnie przyspiesza nawet na 5 biegu (wcze艣niej je藕dzi艂em E34 520i wi臋c jest r贸偶nica). Najlepsze jest to, 偶e przy zakupie testowa艂 j膮 szwagier (mia艂 kilka beemek ju偶 w 偶yciu i teraz 艣miga X5), a ca艂膮 drog臋 powrotn膮 jecha艂 ni膮 brat - takiego banana na jego twarzy jeszcze w 偶yciu nie widzia艂em (fan Mercedesa)
Samoch贸d ma mi s艂u偶y膰 jako bezpieczny i wygodny pojazd do doje偶d偶ania do pracy (ponad 100km dziennie) wi臋c planuj臋 za艂o偶y膰 instalacj臋 gazow膮 (KME u gazownika polecanego przez Kucharza i Bia艂ego pod Ostrowi膮). K贸艂ek na razie nie b臋d臋 rusza艂 (wiadomo 偶e co艣 wi臋kszego by si臋 przyda艂o), obni偶a膰 te偶 nie planuj臋... Ale jakie艣 sugestie mile widziane

Na pewno wypior臋 艣rodek i umyj臋 silnik
Ramki pod tablic臋 te偶 zmieni臋 (zam贸wi艂em dawno ale kochana PP strajkuje)
Troch臋 dobi艂o mnie ubezpieczenie - PZU 4.200z艂 rocznie...
Teraz kilka spontanicznych fotek po wycieczce z 偶onk膮 do lasu
Jak b臋d臋 mia艂 w ko艅cu troch臋 wi臋cej czasu to wezm臋 go na porz膮dn膮 sesj臋 zdj臋ciow膮, mo偶e na jaki艣 spocik
Ka偶d膮 krytyk臋 przyjm臋