discrimen napisał(a):
BTW jak sprawuje się automat z tym silnikiem?
Całkiem przyzwoicie, jest moc - nie szarpie, spalanie póki co w normie 10-11L (60% miasto). Na postoju regularnie spadają obroty, nie wiem czym może być to spowodowane, póki co tylko to mnie zaniepokoiło.
..::CZARNY::.. napisał(a):
a lampy zostają jak są, czy będzie all in pomarańcz or white?
Tył zostaje, wydaje mi się że jest ok, z przodu na pewno coś wymyślę, co tego jeszcze nie wiem, być może zostawię te pomarańczowe kierunki, ale same lampy są do wymiany gdyż są z różnych kompletów i widać że na jednej czas bardziej odcisnął swoje piętno. Spróbuję je doczyścić może jakoś zniweluję tę różnicę i póki co będzie to musiało wystarczyć.
discrimen napisał(a):
Od kolegów zaraz usłyszysz, żebyś zrobił porządek z kierunkami
Generalnie po przodzie widać że autko ma conajmniej jedną kolizję, na szczęście nie poważną, wymienione zostało prawe nadkole, prawa lampa i maska która nie jest spasowana tak jak powiinna być - to kolejna rzecz do poprawki, wcześniej były założone inne kierunki ale po kolizji właściciel wrócił do oryginałów, wg mnie do czarnego auta pomarańcze nie wyglądają źle...
woytek13 napisał(a):
Tempomat + klima+automacik.... lans machine z niego zrób.
Nie znam się, podaj linki do paru fotek, jak powinny wyglądać lans machine w Twoich oczach

Na pewno nie jest to auto do wyścigów, chociaż czasem lubię szybko pojeździć ;] Tempomat świetna sprawa - już bym go za nic nie oddał

Co do skrzyni to na pewno wygoda, wcześniej miałem corsę B z 2000r w dieslu której jedynym plusem było niskie spalanie, niestety krótkie przełożenia doprowadzały mnie do szału.
Dzięki za wszystkie opinie, z przodem prędzej czy później porządek zrobię!