Napewno to nie jest czujnik lewego tylnego koła;] Gdyby tak było to nie działałby również prędkościomierz:) Mam ten sam problem kolego, oszukuje mi ekonomizer predkosciomierz swiruje przy wyzszych predkosciach, noi oczywiscie brak ABS i ASC, jezdzilem na diagnozy, podpinali mnie pod gowniane komputery takie zwykłe i kazali wymienić czujnik albo lewy albo prawy, a ja wymienialem i dalej nie działało. W gorzowie, jest taki niezły koleś co ma orginalny komp BMW, podpiał mnie przejechalismy się 200metrów i okazało się, że mam walnięte oba łożyska na kole z tyłu, a dokładniej takie tarczki na nich, z których czyta czujnik. Tak więc polecam Ci podpiąć się na dobry komputer najlepiej BMW, a nie pod jakieś śmieci i zdiagnozować porządnie problem, to myślę, że zaoszczędzisz czas i cięzko zarobione pieniądze:) A jeśli chodzi o wskazówke paliwa, to niema żadnego związku z ABS-ami, pewnie masz tak, że jak się troche prejedziesz to się podnosi, nie martw się tym to norma w e39 przyjdzie się przyzwyczaić