hammet1 napisał(a):
Kościniak jak dobra opona znika w oczach to ja nie wiem czym i jak tym jeździsz... Ja rozumiem ze się naoglądałeś kubicy i ze często zmieniaja oponki, ale tam sa troche inne przeciążenia, troche inne długości przy hamowaniu, troche inne prędkości w zakretach, przyśpieszenia... Nie wiem jak Ty ale ja mam na swojej bmw założone opony michelin jeszcze z belgii, po wybitym znaczniku na profilu opony stwierdzam ze opona jest z 2007 roku, wiec ma 4 lata, a głębokość bieżnika to nadal około 5-6mm. Więc jak to jest te znikanie w oczach to nie mam wiecej pytań... Sprawdzałem, moje opony kosztują koło 400-600zł za szt:P. Więc skoro barumy podobnie się zużywają, to chyba nie ma to żadnego znaczenia...
jakie ty mozesz miec pojecie o oponach jak ty nawet poprawnie nie umiesz nicka przepisac? Po drugie nawet nie pofatygowales sie sprawdzic czym jezdze i jak a wystawiasz opinie o mnie i o tym jakie kupuje opony? Obecnie jezdze na semi slicku Yokohama i jeżeli tak bardzo chcesz wiedzieć ile kosztuje to napisze, ponad 2000zł sztuka. Dobra, klejaca opona znika w oczach, np. MIchelin Sport Cup, np. Toyo R888, np. Yokohama A006, ale co ty mozesz wiedziec na ten temat, jak ty zapewne kupujesz komplet uzywanych opon za 400zł( nie widze w tym nic zlego ale to ma malo swpolnego z doswiadczeniem w zuzywaniu sie nowych opon) i widzisz tylko->
hammet1 napisał(a):
Ja rozumiem ze się naoglądałeś kubicy i ze często zmieniaja oponki, ale tam sa troche inne przeciążenia, troche inne długości przy hamowaniu, troche inne prędkości w zakretach, przyśpieszenia...