BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 3 maja 2025, 22:57

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Regulamin działu

Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie, odśwież istniejący podobny temat a jeżeli takiego nie ma, możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.

Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu

Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji

Tematy związane z ze starszymi modelami BMW takimi jak E36, E34, E32, E12 etc. prosimy zakładać w dziale Young & Oldtimery

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 12 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [E46] czy byla powodz?
PostNapisane: 2 sierpnia 2007, 23:29 
Pierwsze kroki

witam :niepewny:

mam taki problem jak moge sprawdzic czy auto jest po powodzi czy czyms takim ?? dzisiaj facet zakladal mi alarm i rozbierajac tapicerke zauwazyl ze na kablach jest jakis pylek (taki jakby pisek, przynajmniej taki kolor) u was tez tak jest ?? :niepewny: kurde jestem tak zestresowany bo to moje pierwsze auto, mam nadzieje ze cos mi podpowiecie w miare szybko, czekam!!!

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 3 sierpnia 2007, 10:03 
Przyjaciel forum

piasek no raczej nie powinien sie znajdować rozbierz w srodku coś do blachy i jak będzie jakiś osad syf to prawdopodobnie po powodzi to znaczy lipa w ciągu roku ci go zje os drodka

Tytuł:
PostNapisane: 3 sierpnia 2007, 16:23 
Pierwsze kroki

musze to dzisiaj zrobic, ale tak to nigdzie nie widac nic ;/ kupowalem w ogole to auto i bylem na przegladzie przedsprzedaznym i nic nie widac zeby byla jakas niesamowita rdza albo cos nic nie widac i sam teraz nie wiem co mam zrobic ;/

Tytuł:
PostNapisane: 3 sierpnia 2007, 18:58 
Pierwsze kroki

Daj znac to mozemy poogladac, moze razem cos zobaczymy czy powodziowy czy nie :hyhy:

no extra niedosc ze mieszkamy w tym samym miescie to na imie mamy tak samo :zdziwko:

Tytuł:
PostNapisane: 3 sierpnia 2007, 19:30 
Forumowicz

Moje BMW: E28,E34, jest E38
Kod silnika: m60b40
a gdzie ją kupiłeś? jeśli z UK to bardzo prawdopodobne :luka:

BMW For Life!!

[you] :?:

panie z pińcet....

Tytuł:
PostNapisane: 4 sierpnia 2007, 00:40 
Pierwsze kroki

porozbieralem troche i widac wszedzie ten odsad ale nie tak tragiczny... ale i tak lipa ;/ i teraz mam dylemat co zrobic, bylem jeszcze dzisiaj u elektryka i powiedzial ze nie jest tak zle z kablami, takze zobaczymy...

przywieziona zostala z wloch

Tytuł:
PostNapisane: 4 sierpnia 2007, 07:21 
Forumowicz

Moje BMW: E28,E34, jest E38
Kod silnika: m60b40
dziwna sprawa troche, ale faktycznie jeśli trafia sie coś takiego jak mówisz osad, coś podobnego do piasku, to moze faktycznie miała jakies niemiłe przygody z wodą :/ nie wiem jak można sprawdzić jeszcze czy auto było utopione, gdyby się dało sprawdzić numery siedzeń czy są takie same jak wyjechała z fabryki czy nie, bo jeśli była zatopiona to ktoś je raczej musiał wymieniać, no ale nie wiem :suchy: może jakieś podzespoły elektroniczne :?:

BMW For Life!!

[you] :?:

panie z pińcet....

Tytuł:
PostNapisane: 4 sierpnia 2007, 11:26 
Pierwsze kroki

fotele sa te co z fabryki tylko nie wiem czy wyprane czy cos, bo nie widac, tam gdzie sie dalo wyczyscic to wyczyscili... pod tylna kanapa tez nic nie widac, takze moze nie bedzie zle, jak by ktos mial jeszcze jakies wskazowki to czekam

Tytuł:
PostNapisane: 4 sierpnia 2007, 13:19 
a lampy masz orginalne ? lampy po zalaniu sie zmienia .

Zresztą elektryke tez powinno ! na stykach powstaje smiedz i pozniej sa przerwy , błedy itp...

znam typa co tylko takie sciaga , remontuje na sztuke i sprzedaje po nizszej ciut cenie !

auto jest nie bite ale po zalaniu co się dopiero okaze za rok

Tytuł:
PostNapisane: 4 sierpnia 2007, 13:44 
Pierwsze kroki

z tego co sie orientuje lampy tez sa orginalne, chyba ze przelozone z innego modelu, albo cos nie wiem... :( ten elekrtyk powiedzial ze byla wilgoc bo widzi po tych stykach wlasnie ale tak to narazie nic, moze wlasnie pasc po roku czasu tak powiedzil to samo ;/;/ i co tu robic ?? :znudzony:

Tytuł:
PostNapisane: 4 sierpnia 2007, 14:39 
bbmteam, troszke kiszka ! mozesz miec duze problemy z nią za jakis czas ! a co za tym idzie duze wydatki !

moj kolega ma warsztat ! auto serwis Beta ! oni sie zajmują takimi przypadkami ! jak chcesz to dam Ci namiar ! daleko nie masz ! 55 km

Tytuł:
PostNapisane: 4 sierpnia 2007, 14:53 
Pierwsze kroki

no ale to co mi stwierdzi ?? moze cos pomoze, albo cus... to napisz numer itd i na kogo mam cie powolac

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 12 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1