manieksw napisał(a):
Witam, tez mam pytanie odnośnie wtyczki ale innej. Ostatnio wyciągałem fotele z auta aby zrobić generalne porządki i przy wyciąganiu musiałem odpiąć żółtą, podłużna wtyczkę wychodzącą z pod wykładziny i wpięta do fotela... kompletnie nie wiem do czego ona jest bo nie mam ani elektrycznych ani podgrzewanych foteli a przynajmniej nie ma żadnych przycisków podgrzewania na konsoli. Początkowo myślałem ze to od tej maty zajętości fotela, ale to by było tylko u pasażera a jest w obu fotelach. Po za tym o ile czaje to wtyczka do tej maty jest zupełnie inna i mniejsza i co dziwne u mnie nie widziałem w ogóle jakiejś jeszcze innej wtyczki, która mogla by być właśnie do tej maty
Napinacz pasa jest elektryczny

manieksw napisał(a):
Drugie pytanie jest o linkę stalowa, która tez wychodzi z pod wykładziny i jest przypięta zawleczka do fotela tzn. u mnie była wpięta tylko do jednego, przy drugim jest luzem i nie było tej zawleczki no i teraz chodzi o to do czego to jest i wypadało by to przypiąć do fotela bo musiał bym coś pokombinować, czy może nie ma sensu sobie tym zawracać głowy ?
Linka służy do regulacji wysokości pasa na słupku środkowym