Witam serdecznie drogich użytkowników. Jestem nowy więc jeśli napisałem w złym dziale to proszę o wyrozumiałość i przeniesienie tematu do odpowiedniego działu z góry dziękuje

.Otóż od niedawna zakupiłem swoją pierwszą bawarke e46 320i {2.0 150km} rok produkcji 1999 PB.Pojechałem na wymianę oleju a następnie na skasowanie inspekcji [-8700 nie rośnie ani nie maleje stoi w miejscu od zakupu] i tutaj rodzi się problem bo nikt nie może się połączyć z komputerem.Pierwszy mechanik próbował bodajże na 3 lub 4 kablach bez skutku .Podpinał kabel pod kierownicą i pod maską bo mam dwa wejścia.Drugi mechanik też próbował serwisowym kablem się podpiąć i też lipa.Próbowałem ręcznie wykasować inspekcje ale się nie da .Z komputerem w ogóle się nie można połączyć .Czytałem na rożnych forach znalazłem trochę podobny problem do swojego ale to jednak nie do końca mój ponieważ tam po podłączeniu innego kabla wszystko działało a tu nic. Wstępna diagnoza to coś było kombinowane z licznikiem{cofany licznik} lub sterownik silnika padł.Czy ktoś miał już taki problem ? prosił bym o jakieś rady bo juz nie wiem od czego zacząć.Pozdrawiam