bawarczyk88i napisał(a):
Mario1-1 napisał(a):
heh dobre , ile ty w życiu silników naprawiałeś ?
bo po wypowiedzi widać że ani jednego
przytkane kanały olejowe
podaj choć jeden prawdziwy przykład ze zrobionymi pomiarami ciśnienia oleju zrobionymi przed i po płukankach .
Człowieku co ty piszesz, ściągałeś choć raz pokrywę zaworów w silniku ? widziałeś jak może być uwalona po kijowym oleju i wogule cały silnik ? Ty pseudo mechaniku ???
Mario1-1 napisał(a):
na słabe ciśnienie oleju jest prosty sposób ,CERAMIZER do oleju tylko oryginał bo podróbek jest już trochę
sprawdzone w kilku różnych silnikach nie tylko bmw i nie tylko benzyna
efekty widoczne i słyszalne są już po przejechaniu ok 500 km.
Chyba że naprawiasz wszystko Ceramizerem ? To nie mam pytań

chłopcze ,uwalone jest twoje myślenie w tej tematyce bo pieprzysz takie bzdury że się głowie nie mieści ,
kogo ty chcesz uczyć dzieciaku , podaj chodziarz jeden prawdziwy przykład silnika który miał poprzytykane (jak to nazwałeś )

kanały olejowe
a szlam w silniku to będzie w każdym -w jednym mniej w drugim więcej
jak się stosuje oleje dobrych firm i o lepkości zalecanej przez producenta danego silnika to nie ma mowy o zatkanych kanałach olejowych ,
i przestań takie brednie pisać bo robisz z ludzi idiotów ,
w przeciwieństwie do ciebie z silnikami mam do czynienia od x lat nieraz nawet z takimi które miały przejechane po 1,5 miliona km i to na różnych olejach wlewanych przez różnych właścicieli i po takich przebiegach miały ciśnienie oleju w normach a sprężania od 32 do 36 barów , więc uczyć to ty idź do specjalnej szkoły może tam ci w te brednie ktoś uwierzy .
odnośnie cerami zera to nigdy nie pisałem ani twierdziłem że on naprawi wszystko pustaku .
Widać gówn..... o życiu jeszcze wiesz .
znafca od rometo-kadeta się znalazł

taki z ciebie znawca- mechanik a pytasz po forach o takie bzdety które podobno masz w małym paluszku
o to niektóre tylko twoje pytania które zadaje znaffca :
A wypowie się ktoś o SHELL HELIX Ultra Racing 10W60... miał ktoś doświadczenie z nim ? ,parametry ma dobre.