bierute, napisz jaki Ty masz przebieg w swojej 530d, bo widze ze niedlugo to za naprawy kupisz drugie 530D. Bez obrazy, chyba lepiej sprzedac auto i kupic cos w lepszym stanie bo to chyba troche juz wyjezdzone...

Co do Mag Polu, to dobry serwis ale z powazniejszymi naprawami sobie nie radza, właśnie jest przykład, ze prawdopodobnie koło wymieniales niepotrzebnie, a jak było z turbiną?? Niby dlaczego ja regenerowali? i to jeszcze w najdrozszym i najgorszym regeneratorem jakim jest Turbo service na Obozowej. Ja mam u siebie 520nm i gdzie bym pomyslal o slizgajacym sie sprzegle, a wierz mi auto czesto po piii. dostaje...Tak jak robertbmw napisał, wydaje mi sie ze kolo dwumasowe nie ma nic wspolnego ze slizgajacym sie sprzeglem, mam nadzieje ze chociaz nie zaplaciles podwojnie. Na orginalnych czesciach ten silnik ma potencjał(oczywiście zdrowy silnik) zeby zrobic z niego 250km i ponand 550nm, wieksza turbina i dobry program, oczywiscie zywotność juz nie bedzie ta sama, alee...
[ Dodano: 19 Grudzień 2007, 21:04 ]Cytuj:
size=9][ Dodano: 19 Grudzień 2007, 14:18 ][/size]
auto u lekarza, za 1h będe wiedział co jest grane. pierwsza diagnoza: przy ruszaniu widać jak chodzi tylnia belka, więc coś z nią nie tak.
I pewnie to jest przyczyna, cos pukało w tylnim wachaczu a wydawało Ci sie ze gdzies na srodku auta, jak nie pomoze to pisze dalej, bedziem dalej szukac...