Wiesz co w Monachium, naszukalem sie 4dni. Naprawde malo jest 530D w Mpakiecie z mozna powiedziec pełnym wyposażeniem, w miare dobrych pieniadzach i w dobrym stanie. Ogloszenie trafilem z gazety, nie z internetu. Nie wiem moze troch farta miałem, ale jak narazie odpukac autko jezdzi superancko. Jeszcze nic w nim nie robilem. Przebieg ma 270tys(gosciu walil same trasy, austria- niemcy), a w srodku jak nowa. Ogolnie mialem ja sprzedac po przyjezdzie za 64tys(kupiec juz przyjechal z milionami) i bym niezle jeszcze na tym zarobil, ale teraz wiem ze bym zalowal...
W tym momencie robie w niej przebieg 120tys i kazdy mi w to uwierzy. Ale po co.. jest serwisowana do konca, Ksiązka serwisowa podparta fakturami z aso. Dzwonilem wszystko potwierdzili. Przy podajrze 265tys miala robiona dużą inspekcje. Wyobraz sobie ze wymienili nawet pompe wtryskowa i same wtryski, nowe tarcze, itp.... Na poczatku nie chcialo mi sie w to wierzyc, chociaz po tarczach było widac ze nowki sztuki, ale po telefonie do Aso zmienilem zdanie.
Wydaje mi sie ze przebieg nawet 300tys przy odpowiednio serwisowanym aucie jest w 100% do przyjecia...
AA i jeszcze robilem w niej chipa. Tez jak narazie nie ma problemow. E60 218konna dostala troszeczke w tylek...

Z ta 230km było by już cięzko...

heheh