Witam. Chciałem opisać swój przypadek. W grudniu 2008r wysłałem do regeneracji wtryskiwacze z BMW530d do firmy MOTOMAXIMUS. Po zamontowaniu wtryskiwaczy do samochodu okazało się że źle funkcjonują. Odesłałem je na reklamacje. Po sprawdzeniu faktycznie okazała się że są nie sprawne, właściciel firmy stwierdził ze z winy użytkownika i kazał wymienić filtr na renomowanej firmy BOSCH. Wymieniłem i gdy przysłał wtryski z reklamacji zamontowałem je. Okazało się ze jest jeszcze gorzej niż było. Odesłałem kolejny raz. Sprawdzili i stwierdzili tym razem ze są dobre wiec je odesłałem. Wysyłałem tak trzy razy aż w końcu wysłałem do Serwisu BOSCH ADAMEK na śląsku. Wczoraj dzwoniła Pani ze te wtryskiwacze nadają się jedynie do kosza. Końcówki są założone do nich nie oryginalne, bez jakichkolwiek oznaczeń, przecież każda końcówka ma swoje oznaczenie. I chciałem aby osoby pokrzywdzone przez tą firmę albo dzwoniły do mnie albo pisały na maila. Gość naciągną mnie na 2000zl. Wiem tez że nie tylko mnie oszukał, trzeba tego oszusta i złodzieja zlikwidować z rynku. Ten mój przypadek jest też przestrogą dla innych aby nie kupywali i nie regenerowali niczego w tej firmie. Kontakt ze mna to 694 393 083 lub 033 8766 875.
|