BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 8 maja 2025, 00:23

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Regulamin działu

Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie, odśwież istniejący podobny temat a jeżeli takiego nie ma, możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.

Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu

Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji

Tematy związane z ze starszymi modelami BMW takimi jak E36, E34, E32, E12 etc. prosimy zakładać w dziale Young & Oldtimery

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 4 marca 2009, 22:21 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: e91
Mormo, ma 6.5mm. i przy zakupie kompletu one juz były skazane na kosz Obrazek

lizardking, przepraszam, co widzisz złego w używanej 2 - 3 letniej oponie? czy ty kupujesz nowe opony i po roku wyrzucasz je do kosza???? czepiasz sie na siłe. smieszny jesteś. pewnie czekasz aż ktoś ci zaraz bedzie przyklaskiwał

Moja była gruba 330cd
Moja była niebylejaka 530d

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 4 marca 2009, 22:26 
Forumowicz

Nie czekam na oklaski. Nie wyrzucam opon po roku ale ZAWSZE kupuję nowe i nawet jak mają potem pięć czy sześć lat to wiem że nie wywaliłem nimi w coś, nie były zdjęte z auta po wypadku i.t.p.

Kiedyś słyszałem taki żart "po czym poznać kraj trzeciego świata ? - po szyldach OPONY UŻYWANE"

Tytuł:
PostNapisane: 4 marca 2009, 23:08 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: e91
reasumując:
poprosiłem o porade fachowca w sprawie rozerwanej opony ponieważ ktoś mi powiedział że obleci się pare km. ucieszyło mnie to bo dałem 2 dni 15 000 na remont przedpokoju, odezwały sie amortyzatory za 500/sztuka ALE spytałem TU o oopinie.
1. zostałem wyzwany od druciarza pedała i dlaczego to ja jeżdze tak wytworną limuzyną jak e39 za 1 000 000zł a nie golfem II [parodia panie biały]. podałem na dowód link że szukałem wcześniej opon 18 i na pw jest wstepnie ugadany
2. tankuje za 10zł - a fakt faktem mam non stop full. dzis już nie wyjde na dwór ale jak ktoś chce to jutro zrobie fote poziomu baku.
3. lizard wymienia opony co rok jak wytrą mu sie tzw dzyndzle i kto tego nie robi jest z 3ciego świata bo tak mówi stare polskie przysłowie i opony powypadkowe to już szmelc

obraziłem się :hyhy:

no i oczywiscie temat do zamkniecia

Moja była gruba 330cd
Moja była niebylejaka 530d

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1