ustawilem dzis geometrie.
znalazle czlowieka ktory sie naprawde zna,widac to po nim:D
1. wymyl koleczka najpierw z piasku i nadkola
2.zmierzyl cisnienie w oponkach i poprawil
3.sprawdzil luzy w zawieszeniu
4.sprawdzil ile mam paliwka i odpowiednio dociazyl samocho
5.wzial pod uwage zawieszenie (m-pakiet)
sprzet mial taki ze na oczy nie widzialem nigdy takiego(podobno najnowszy-powiedzial ze u smorawca na takim pracuja)
jedna tylko ustawienie mialem o 2minuty zle a tak wszystko miescilo sie w granicach tolerancji,ale jak juz wjechalem to powiedzialem zeby wszystko ustawil,wiec ustawil zgodnie z fabryka,kierwonice mam wreszcie idalnie prosto

wszystko sprawdzal z ksiazka,a najwazniejsze to pan powiedzial mi na koncu...
os symetrii pojazdu jest 0 stopni 0 minut,powiedzial ze jak sie przetnie zawieszenie w polowie to mozna idalnie nalozyc jedna polowke na druga,powiedzial ze woz nigdy nie byl trafiony.
chyba mu zaufalem bo mowil ze robi wozki po wypadkach zeby wszystko bylo ok,a na koniec ladnie wydrukowal opis i opis graficzny,dolacze do papierow przyda sie przy odsprzedazy

ogolnie go polecam,siwietny gosciu,zajmuja sie tym juz od 16 lat i mowi ze to jego hobby,czyli lubi swoja prace a jak lubi to znaczy ze dobrze wykonuje,widac po nim bylo ze taki dokladny jest,tak wszystko sprawdzal dokladnie,przykladal sie,goraco polecam.
jedyny minus to cena skasowal 200zl ale mysle ze bylo warto,w weekend jedzie na targi do poznania obejrzec nowa maszyne taka w ktorej sie nie zaklada na kola nic tylko wszystko na czujniki laserowe jest,powiedzial ze to prototyp ale jak wejdzie do produkcji to zaraz kupuje.
Potwierdzam wszystko co pisał LeSiO - dziś zrobiłem tam geometrię i wszystko jest OK. Zapłaciłem 170PLN (Pan Krzysiek (chyba tak ma na imie, bo zapomniałem) powiedział, że tyle, bo musiał nagrzewac śruby kontrujące bo się zapiekły) - wiec mniej niż LeSiO, a byłem e39 w m-pakiecie - zderzaka też nie zdejmowaliśmy. Jedyny minus - czas usługi - ok.3,5h, ale co ma byc zrobione dobrze, nie moze byc zrobione szybko.