lizardking napisał(a):
jeszcze ten ostatni raz:
Ja zajmowałem się regeneracją turbosprężarek w poważnym zakładzie przez kilka lat. W swojej praktyce wykonałem naprawę ok. 400 sztuk tych urządzeń. Zdaję sobie sprawę że nie jest możliwe bez zastosowania pewnych procedur /specjalne komory montażowe/ wykonanie tego zabiegu w sposób poprawny. Wiem doskonale jak diagnozować uszkodzenia tych urządzeń i jak je usuwać. To co piszę popieram swoją praktyką. Na forum
www.bmw-sport.pl użytkownicy zarzucają mi niekompetencję i bzduropisarstwo bo jakiś mądrala w internecie znalazł stronę gdzie piszą o tocznym łożyskowaniu turbosprężarek a to co piszą w internecie to święte. Kolego który utworzyłeś ten temat. Wybierz czy wolisz posłużyć się radami ludzi, którzy naprawdę wiedzą o czym piszą czy ludzi którzy znają temat z "googlowania". Ja rezygnuje z udzielania się na tym forum bo jego poziom merytoryczny pozostawia /co już wspomniałem/ wiele do życzenia.
to ze masz wiedzę i doswiadczenie o którym piszesz , nie upoważnia cię do obrazania inych epitetami w stylu :
Cytuj:
pajac daje link do wiertarek dentystycznych
Cytuj:
jak nie masz niczego mądrego do powiedzenia to nie otwieraj dzioba
pogoglowałem tylko poto aby wrzucić pierwszego z brzegu linka o tym ze są turbinki z łozyskami kulkowymi , i krecące sie grubo ponad 100tyś obr ,bo sprawiałeś wrażenie jakbyś nie wiedział i ich istnieniu i jeszcze bezczelnie podważał to ze istnieją.
to czy bedziesz na tym forum czy nie to akurat nikomu na złośc nie zrobisz , tak wiec arrivederci , ale jesli robisz to tylko przezemnie to sobie daruj bo ja tu żadko zagladam

.