witam jestem z Gdańska i regeneracja w dobrym zakładzie polega na tym że mogą wymienić ci wszystko , czyli uszczelniacze ( na nowe ) są ich 4, nowy wałek ( chodzi o ten do którego przykręcają ci drążki ) , nowy sterownik , kasowanie luzów , tulejowanie wszystko można zrobić ze będzie git ale z tym wszystkim idzie cena np kompletna regeneracja 700 zł + demontaż / montaż do 300 zł + płyn 50 zł , ( jeżeli uszkodzone gumy to w zależności jakie są ceny tych osłon a je tez trzeba wtedy wymienić ) lecz można zrobić regeneracje tylko tego co chcesz na przykład , jeżeli masz luz to tylko to można zrobić , jeżeli wyciek to też można zrobić tylko tam gdzie wyciek , i tylko na to masz gwarancje ( chyba że kompletna to na całość ) , ja polecam regeneracje luzów jeżeli nie cieknie ci nigdzie

PS jedyne co się nie zmienia z ceną to montaż / demontaż , jest możliwość że sam ja możesz wymontować i przywieść zawsze 300 zł w suchym. pozdrawiam PS gwarancji np Auto Nowak Service udziela 6 miesięcy gwarancji