Witam

A więc zawiecha już siedzi i dobry tys km zrobiony

Wrażenia ?? SUPER

Przypomne amortyzatory zostały seria, czyli Sachs i sprężyny Eibach SportLine przód - 45-50 mm, tył - 30 mm koszt 846zł. W efekcie auto siadło o : przód 5cm tył 4cm. Do kompletu pod maske zawitała rozpórka. Nabyłem ja pod względem estetyki, ale i ze wzgledu na współprace z nowym zawieszeniem i naprawde jestem w szoku jaka jest różnica

( jeździłem z rozpurka i bez po zamontowaniu spręzyn i przed ). Komfort ?? Nie patrzyłem na to i liczyłem na twardsza jazde. A tu miła niespodzianka

Jest komfortowo, a powiem wiecej lepiej niz było, chyba oryginalne sprężyny odczuły 300 tys km. A więc komfort zero utraty. Dopiero, gdy wjedzie sie w większą dzióre i auto siądzie na maxa to czuć, że springi sa tardsze od oryginału. Ale ogólnie wszystko spisuje sie na 6 z plusem

Wcześniej, co prawda miałem wyższe opony ale juz w 3 a w 4 osoby to normalka, że koła z tyłu obcierały o nadkola. Teraz nowe niższe opony, 5 osób szybka jazda i zero problemów. Naprawde polecam taki zabieg

Rożnicę można zobaczyć w galeri mojej E39 także zapraszam do komentowania i oglądania

Pozdrawiam