Witam. Od niedawna jestes szczeslwym posiadaczem e-39 523i. autko fajne zadbane z wypasem ale to nie wszystko, poniewaz narazie lakiernik poprawia drobne rysy ktore byly(autko sprowadzone), wiec mam czas zeby zastanowic sie co wymienic. Teoretycznie wszystkie plyny byly wymieniane. Olej jakies 2 tys km temu, wszystkie lampki sie pala, ale jaki olej to nie mam pojęcia, przebieg 153 z książką, auto naprawde zadbane wiec tyle moze miec, olej atf rowniez wyminiony, troche smierdzi jakby z klimy ale moze mi sie wydaje. Co radzicie uzytkownicy takich konkretnych silnikow i aut. Jaki olej do tego zeby nie zrobic problemow sobie - zaznaczam teoria teorią ale w praktyce te rady czasem koncza sie zle, wiec prosze o opinie tylko uzytkownikow tych konkretnych silnikow ktore byly montowae w E-36 i E-39, jaki olej, jaki plyn wspomagania jak z klima moze odgrzybic na co jeszcze zwroic uwage?? Rozpisalem sie, sorki, licze na pomoc ko konkretna i opinie uzytkownikow, wczesniej mialem m40 wiec nie mam zielonego pojecia co i jak

niedlugo wstawie zdjecia do galerii jak tylko zrobia autko:)