witam przewalilem cale forum i nie znalazlem nic zwiazanego z moim tematem.Otoz mam problem z krzywiacymi sie tarczami przednimi. Pierwszy kpl. jaki zalozylem to byly zimmermany zwykle oraz klocki zimmeman. Po przejechaniu ok 700 km pojawilo sie bicie na kierownicy podczas hamowania wiec poszly do reklamacji. Reklamacja zostala uznana tarcze krzywe

.
Nastepne jakie zalozylem to zimmerman sport i klocki trw, poniewaz klocki zimmerman po przejechaniu 700 km zostawily na tarczy rant ok 1.5 mm ( pewnie za twarde)

. Ale to nie koniec teraz obecnie przejechalem 1000 km na sportach i pojawilo sie bicie na kierownicy podczas hamowania. Zaznaczam ze podczas jazdy bez hamowania kierownica ani drgnie. Tarcze docieralem bardzo ostroznie bez zadnych mocnych hamowan, cala zawiecha w stanie idealnym piasty 100% proste, tloczki w zaciskach chodza bardzo lekko nie zacieraja sie. I co mam teraz zrobic sam nie wiem, jedno jest pewne napewno te tez pojda do reklamacji, ale co dalej jakie tarcze zalozyc, moze ktos z Was przerabial taki problem?