bikermerida napisał(a):
Jeżeli chodzi o wymianę i zakup amortyzatorów do M-technika, to "beciak" proszę przelej mi te 1100 PLN za sztukę za amor
żeby ktoś czytał ze zrozumieniem to trzeba pisać ze zrozumieniem
to jeszcze skomentuje twój poprzedni post....
bikermerida napisał(a):
Co do M-technika, to faktycznie różnica jest w długości sprężyn przód-tył (-30 lub -40 mm)
hmmm nie wiem jaka jest różnica w długości sprężyn.... to w sumie mało istotne - ważne ile te sprężyny obniżają auto - a na 100% nie jest to żadne 30 lub 40mm
Jeżeli masz dokładniejsze dane, to chętnie poczytam.
bikermerida napisał(a):
(plus "kolor"-twardośc)
to musisz bardziej rozwinąć, jestem bardzo ciekawy jak zróżnicowane były te twardości zależnie od "koloru"
Kolory:
biały - najbardziej miękkie
zielony - trochę twardszy
niebieski - twardy
bikermerida napisał(a):
amory też mają krótszy skok (odpowiedni zakres pracy)
każdy od pierwszego posta to pisze....
bikermerida napisał(a):
Jak słucham takich "rozważań" na tematy "super" zawieszenia za 3000PLN (Ksport czy inne, czego nawet nie jestem w stanie wymówic) to normalnie odpadam
że o czymś nie słyszałeś, czegoś nie umiesz wymówić.... czegoś nie masz w ofercie sklepu - to już twój problem
Nie umiem wymówić, bo nie jest to coś, czym będę się podniecał bo ładnie wygląda i ma fajowy napis czy naklejkę.
K-sport nadaje się super na przejażdżki Marszałkowską w Wawie i d odriftu - tutaj możesz mieć zaspawane zawieszenie, bo i tak jeździsz po równym.
Jeżeli natomiast chcesz pojeździć troch po innych drogach i nierównościach, to zawias K-sport będziesz mógł sobie w efekci końcowym zdjąć - bo się rozpadnie.
bikermerida napisał(a):
Inżynierowie z Monachium męczyli się wystarczająco długo,co by wszystkim żyło się lepiej.
acha, w takim razie wszystko trzeba zostawić wszystko oryginalne tak jak z fabryki wyjechało.... to czemu nie sachsy sporty, kolego nie pchaj tam żadnych bilstainów b8 bo to nie będzie tak jak "inżynierowie z Monachium" wymyślili

Po pierwsze to Bilstein a nie "bilstain".
Po drugie jak możesz sprawdzić Bilstein robi amortyzatory i zestawy praktycznie do wszystkich marek. Do BMW praktycznie każdy model możesz wyposażyć w amortyzatory.
Jak chcesz sprawdzić B8 w rzeczywistości zapraszam na jazdę próbną.
Jeżeli chcesz wykazać wyższość K-sporta nad seryjnym zawiasem BMW , zapraszam również na rozetę u Wróbla. Sprawdzimy przy okazji stan całego auta i jego skuteczności.