Witam wszystkich mam taki a w zasadzie takie problemy pierwszy problem polega na nadrywaniu sie filtra powietrza miejsce naderwania jest zaznaczone na zdjeciu na samym koncu ten dzyndzelek jest naderwany za kazdym razem gdy zmieniam filtr powietrza jest on oberwany z poczatku myslalem ze to gdzies mi sie zachaczylo ale wymieniam drugi raz to samo trzeci filtr to samo

Drugi Problem dosyc powazniejszy nie wiem moze ma to wplyw z tym pierwszym. Ale od poczatku dzis miał byc moj wielki dzien pojechalem rano na chip tuning mysle sobie bestia dostanie zastrzyk mocy Wpadam do tunera .. chlopaki wjechali na rolki podpinaja wszystko ja podniecony no i.... Startujemy !! za chwilke słysze TRAGEDIA ... no i zonk auto legitymuje sie mocą 140 KM myslalem ze sie rozpłacze teraz tak .. turbo dmucha jest ok wezyki jak i elektrozawory powymieniane, Komp nie pokazuje zadnego bledu teraz pomysły co to moze byc wszystkie konie co spierd*&^ muszą wrocic na swoje miejsce !! pomyslalem o przeplywce i przypomniałem sobie o tym filterku naderwanym..
Aha zapomniałem napisac dawno nie wymieniałem filtra paliwa moze on miec taki wielki wpływ na moc napewno zapytacie jak długo .. 2 lata troche KM zrobiłem wiem wiem dałem dupy .. filterek juz lezy kupiony jutro go zaloze