dek0, listwy ozdobne podważa się jakimś płaskim narzędziem ( są na zatrzaski ) , pod listwami są chyba śrubki i śrubki chyba są jeszcze w klamkach pod zaślepką . Tapicerka jest na zatrzaski które są umiejscowione na krawędzi tapicerki i chyba gdzieś jeszcze na środku ze dwie , także też musisz podważyć . Co do radia to zależy jakie masz , ale w każdym jest odbezpieczenie pod pokrętłem pogłaśniania , w radiu z dużym wyswietlaczem typu MID z BC pod pokętłem jest śrubka na klucz ampułowy , ale w niektórych modelach się ją wykręca a w niektórych tylko przekręca chyba o pół obrotu , jak wyjmiesz wyświetlacz to od spodu są dwie śrubki też na klucz ampułowy które odkrecasz do czasu poluzowania radia. W radiu z wyswietlaczem typu IRIS pod pokrętłem w głębi jest blaszka z dziurką w którą wkładasz jakiś śrubokręcik i odsuwasz w którąś stronę aż puszczą zatrzaski po bokach radia. Mysle że sobie poradzisz

Jak połamiesz zatrzaski od tapicerki w drzwiach to w ASO są dostepne zatrzaski chyba po 2zł sztuka także nie ma tragedii

Powodzenia .