Witam, mam mały problem z autem a niestety w moich okolicach nie ma mechaników od większych napraw... są tacy którzy mogą wymienić olej

auto kupiłem we wrześniu tamtego roku (E46 coupe 99rok) w zimę wyczułem dziwne "całkiem mocne" ściąganie auta, wygląda to tak jakby przednie koła nie było równo z tylnymi lub odwrotnie... ciężko wyczuć. Jadąc po równej, suchej drodze jest wszystko ok, ale przy mokrej nawierzchni, czy jak zima wpadając na metrowy odcinek oblodzonej drogi autem miota jakby zaraz miało wylecieć z drogi, części zawieszenia są ok, to co na pierwszy rzut oka było do wymiany zostało wymienione. Dodam, że zimą zaliczyłem rów, nie było kasacji, auto nie było uszkodzone w ogóle, nie licząc przestawionej zbieżności i laczka w tylnym kole, zbieżność została ustawiona na nowo, i było niby wszystko ok lecz po pewnym czasie ściąganie jakby się pogłębiło... wiem trochę ogólnikowo pisze, ale nie bardzo wiec jakie wiadomości mogą być istotne w tym wszystkim... teraz pytanie, czy ktoś ma może jakieś pomysły co w pierwszej kolejności dogłębnie sprawdzić? ew co próbować wymieniać. Powiem szczerze, że podobno auto nie było bite, w książce serwisowej niby wszystko grało, ale auto było kupione w takim miejscu którego lepiej unikać, bo duża ilość aut jest tam "jednym z dziesięciu"

, o tyle jestem teraz mądrzejszy. Będę wdzięczny za wszystkie pomysły bo mi osobiście już ręce opadają.
p.s. to mój pierwszy temat na forum wiec proszę o wyrozumiałość