witam. autko ogolnie chodzi ok , silnik ,skrzynia ,wszystko ok , po za chyba klima, gdzie mam takze blad w inpie z klima, klima byla dobijana , ale nie do konca , wszystko pracuje , wentylator klimy itp, a mimo to , mam jakis blad ... jakis czas temu ( kilka mies. wstecz ) zauwazylem ,ze klima nie dmucha jak powinna, kiedys tzn w zeszlym sezonie ( roku ) dmuchala lepiej , duzo zimniej , czasem nie moglem wytrzymac w tym zimnie i wylaczalem jak sie schlodzilem .... teraz natomiast , jest jakis podmuch , ale nie to co bylo ... teraz w temp. powiedzmy 20 stopni ,moze jezdzic z klima odpalona na full , niby chodzi , kreci itp ,ale jednak widzac blad ,moze czegos dodatkowego nie zalacza ??
mam rowniez blad w skrzyni biegow ( automat ) ,skrzynia chodzi super, jednak ze diagnozujac bledy wczoraj , zmartwilo mnie to ,ze jest jakis blad , a chcial bym te bledy wszystkie wykasowac, ponaprawiac wszystko co tylko trzeba , ma nie byc bledow...
rowniez mam problem z airbagiem , tzn swieci sie kontrolka od airbagu , kupilem to ustrojstwo ,co usuwa ja , jednak to u mnie nie lapie , u znajomego w e46 i 36 to dziala , u mnie niestety to nie zalapalo .. gdzie szukac dalej ? gdzies moze mam jakis przewod odlaczony po drodze ? w kierownicy moze? hmm nwm ..
nastepnie - tempomat..
tempomat tez ma jakis blad ,moze to byc spowodowane, tym ze mam nie oryg. radio i tempomat teraz nie dziala jak i sterowanie radiem w kier, stad moze jest teraz blad ??
nastepnie niby cos ASC ? tez jakies bledy ... ogolnie asc dziala , ale jakies bledy sie pojawiaja ..
a wiec tak ..prosze o jakas pomoc w rozwiazaniu , co pogrzebac , by naprawic

z gory dzieki za zainteresowanie... wstawiam screeny