Nie nie można samego wkłądu i w ogóle nic nie można. Tylko przyjechać i zostawić im auto, najlepiej za miesiąc albo dwa

Poza tym krzyczą fajne ceny

przepływka u nich to np 1400 czy 1600 zł ( nie pamiętam bo traumatyczne wiadomości szybko kasuję

)
ale...
Będąc w innym serwisie powiedziano mi, że przepływomierz działa na podstawie tego, że mieli zmieniające się wartości czegoś tam (zakłądam,że pewnie Volt

). Nie mniej jednak, auto jest kapryśne, szarpie na zimnym i nie wkręca się powyżej 4tyś rpm, jest mułowate, etc. Po odpięciu przepływomierza wzorowo wkręca się na obroty.
Już miałem kupić nową przepływkę Boscha ale w ostatniej chwili znalazłem, że po odłączeniu choć jednego z czujników komp pracuje w trybie awaryjnym i nie korzysta z żadnych czujników tylko pracuje w warunkach optymalnych dla temp zewn 20 stopni i ciśnienia 1000 hPa. Znaczyłoby to, że mogę wyrzucić 500PLN w błoto.
Byłem na 2 różnych kompach i brak usterek im wyszedł
Dla poganiaczy, którzy chcą mnie odesłać do autoryzowanego serwisu BMW >>> dzwoniłem, terminy odległe i niestety mi nie pasujące, a na dodatek mieszkam w miejscu oddalonym od wszystkich tego typu serwisów.
Będę wdzięczny za każdą sugestię i gdyby znalazł się ktoś kto ma podobną furę i miałby chwilę czasu (10 minut) żebym przepiął na moment jego przepływkę i sprawdził czy to TO to stawiam :8: flache