WItam
mam problem z autem BMW 535iA 245KM 2000r M PAKIET
kupiłem auto i po jakimś czasie zapalił sie check po podłaczeniu do kompa wyświetlaja sie 2 błędy błąd nr 26 ADAPTACJA MIESZANKI RZĘDU I PRZY OGRANICZENIU REGULATORA oraz błąd nr 27 ADAPTACJA MIESZANKI RZĘDU II PRZY OGRANICZENIU REGULATORA i raz zapalił sie błąd nr 18 SONDA LAMBDA RZĄD II CZUJNIK 1,po wykasowaniu błedów obroty podnoszą się do 700 a normalnie spadają mu do 500, ale po przejechaniu ok 30km znowu zapala sie chceck, podłaczałem chyba z 8 razy, wymieniłem juz świece, dekiel kolektora ssącego, czujnik temperatury z termostatem, nikt niewie co jest czasami same podnoszą sie obroty do 700 i spadają do 500, problem jest taki, że po wymianie dekla kolektora zaczął sie duśić przy wćiskaniu gazu do oporu przy ok 3500-4000obr i niewiem czy coś sie mogło popsuć przy wyciąganiu kolektora, wszystkie wtyczki są wpiete przewody podciśnieniowe też, możliwe że coś jest uwalone i ktoś wie co, a ja ciągle bładze i szukam, może przepustnica może przepływomierz może cewki może sondy, zaznaczam że miałem już V8 od 90r jeżdżę BMW i troche mam doświadczenia a nie moge sobie poradzić, BARDZO PROSZE O POMOC z góry dziękuję