BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 7 lipca 2025, 00:17

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Regulamin działu

Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie, odśwież istniejący podobny temat a jeżeli takiego nie ma, możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.

Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu

Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji

Tematy związane z ze starszymi modelami BMW takimi jak E36, E34, E32, E12 etc. prosimy zakładać w dziale Young & Oldtimery

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [e39] Pytanie dotyczy szyberdachu
PostNapisane: 29 września 2010, 20:51 
Pierwsze kroki

Czesc wszystkim. Mam maly problem i chyba musicie mi pomoc bo sam nie wiem co mam zrobić :/ W poniedzialek zostawilem auto w warsztacie lakierniczym zeby mi dach wyprostowali bo troszke mialem pogiety po przygodzie z maska. Dzsiaj odebralem auto i zauwazylem ze z jeden strony szyberdach jest opadniety. Od razu dla nich to powiedzialem ze cos tutaj jest nie tak ze to tak nie bylo i odrazu podejzenie rzucilem na plastik ktory sowa sie na prowadnicy,ale mi odrazu zarzucili ze napewno z ich strony nic sie nie stalo a wczesniej przeicez tak nie bylo. Chcialem przy nich otworzyc szyber i zobaczyc ale taka ulewa byla ze nie bylo mozliwosci. Przy prostowaniu dachu musieli otworzyc szyber ale u mnie tylko da sie przez wlozenie imbusa do silniczka bo silniczek mam uszkodzony. Jak sie otwiera to tez chyba jest cos nie hallo bo odrazu uchyla sie do gory nie wiem czemu ?:/ I w takiej pozycji pewnie byl przy prostowaniu ktos sie oparł i trachhh :chytry: A moje pytanie jest takie jak mam ten plastik jak by co wymienić? albo chociaz skleić. Da sie ta blache jakos przez gore sciagnac czy trzeba znowu podsufitke sciagać? :/

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł: Re: [e39] Pytanie dotyczy szyberdachu
PostNapisane: 18 października 2010, 12:44 
Pierwsze kroki

Moje BMW: e39 530i 2001
Kod silnika: M54B30
tylko zdięcie podsufitki

Tytuł: Re: [e39] Pytanie dotyczy szyberdachu
PostNapisane: 20 października 2010, 08:17 
Forumowicz

Moje BMW: e90 325d
Kod silnika: m57
Garaż: bylo e39 m52b25
jest
colt cz34
e90 325d 253KM 600Nm
sam bym sie nie bral bo potem nikt niechce naprawic ,albo chce jak za zboze nieweim skad jestes ale w wawie sa super spece od szyberka

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1