BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 15:11

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Regulamin działu

Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie, odśwież istniejący podobny temat a jeżeli takiego nie ma, możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.

Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu

Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji

Tematy związane z ze starszymi modelami BMW takimi jak E36, E34, E32, E12 etc. prosimy zakładać w dziale Young & Oldtimery

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Dam rade to zrobic?
Tak! 23%  23%  [ 3 ]
Nie! 77%  77%  [ 10 ]
Liczba głosów : 13
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 11 lipca 2008, 22:35 
Zacna persona forum

Moje BMW: e39 525d
Kod silnika: M57
Do tylnego napedu trzeba czuc respekt ;)
bartieee napisał(a):
Gardze e46 jezidzilem tym pol roku i jak wsiadlem do tego auta to poczulem ze mam samochod a nie jakas tam zabawke na kolkach
ta zabnawka moglbys sobie zrobic wieksza krzywde niz tym Samochodem co teraz zrobiles :P
bartieee napisał(a):
Glownie to mysle nad sprzedaniem tego auta i kupnem nowego mam juz na oku jedna ladna e39 bo innej fury niechce
Kupuj ale z wiekszym motorem !!!!!! :hyhy: proponuje 540i :hyhy: :hyhy: a co z ASC ?? wogle nie pomoglo czy wylaczyles :luka: :chytry:

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 12 lipca 2008, 11:10 
Częsty bywalec

Moje BMW: E61 530d 231KM
Kod silnika: M57N2
Najpierw płaczesz że nie masz kasy a potem piszesz że już masz na oku jakieś auto, po co zawracasz gitarę ludziom? Sprzedaj to i kup nowe, proste wyjscie.

Tytuł:
PostNapisane: 13 lipca 2008, 13:13 
Pierwsze kroki

To ze brak mi umiejetnosci to ja wiem sam dobrze kazdy czlowiek uczy sie cale zycie to ze ktos ma prawojazdy 20 lat nie znaczy ze dobrze jezidzi zalezy ile przejechal i jakie mial doswiadczenia. Jak ktos calyczas jezidzi wolno to tez by nie wyszedl z tej sytuacj co ja mialem. Mi poprostu braklo doswiadczenia a to ze najmniejszy silnik to jest BMW bracie wiec nawet z najmniejszym motorem daje rade wypadki nie zaleza od motoru jaki sie ma tylko od umiejetnosci ktorych mi brak. A wypadek mialem z tego powodu ze na koncu zakretu stala woda niewiem z jakiej paki bo nie padala wszedzie sucho bylo i mi dupe wynioslo. A na blacie bylo nie malo. A co do tej e46 to kazdy woli cos innego mi sie jazda nia nie podobala w ogole ma sztywniejsze zawieszenie jak jade e39 to plyne a w e46 czuje kazda najmniejsza dziure 2 sprawa auto jest krutsze od e39 i wezsze. Szczerze mowiac to mam dobra nauczke na przyszlosci bo rozejrzalem na oczy i przekonalem sie ze moja jazda to byla kompletna porazka jak mozna przez Łodz po miescie zapierdalac 170 KM/h. Koniec takiej jazdy definitywnie teraz mam strach wsiadac do samochodu w ogole.

A co do kupna nowego auta to mam tylko na oku niemam siana jak narazie nanie i pytam sie was ile moge wyciagnac najwiecej za ten samochod ciezko jest mi to wycenic nieznam sie tak bardzo na wycenach samochodow. Wydaje mi sie ze chyba lepiej na tym wyjde jak sprzedam moja laleczke i kupie troche gorsza za mniejsze pieniadze a moze dam jednak rade to zrobic bo niechcial bym sie rozstawac z tym autem

Tytuł:
PostNapisane: 13 lipca 2008, 13:29 
Zacna persona forum

Moje BMW: e39 525d
Kod silnika: M57
bartieee napisał(a):
To ze brak mi umiejetnosci to ja wiem sam dobrze
dobrze kolego ze tak do tego podchodzisz :)
bartieee napisał(a):
Szczerze mowiac to mam dobra nauczke na przyszlosci bo rozejrzalem na oczy i przekonalem sie ze moja jazda to byla kompletna porazka jak mozna przez Łodz po miescie zapierdalac 170 KM/h. Koniec takiej jazdy definitywnie
nooo to było naprawde nie rosadne :niepewny: ale jak wspomniales masz nauczke i dobrze ze to wszystko sie tylko tak skonczylo. ;) a autko jezeli ma naprawde zdrowy silnik i wiesz od kogo go kupiles to zostaw :) Takie jest moje zdanie sproboj sie dokladnie rozeznac co poszlo i ile mniej wiecej bedzie kosztowac naprawa. raz ze zrobisz i wiesz co masz a po dwa kupisz i nie wiadomo co :kwasny:

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1