BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 1 sierpnia 2025, 16:11

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Regulamin działu

Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie, odśwież istniejący podobny temat a jeżeli takiego nie ma, możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.

Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu

Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji

Tematy związane z ze starszymi modelami BMW takimi jak E36, E34, E32, E12 etc. prosimy zakładać w dziale Young & Oldtimery

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19 marca 2009, 22:28 
Forumowicz

Moje BMW: BMW e34 , e39, e92
przelozylem tylko jedno kolo.

http://img23.imageshack.us/img23/383/zrondlem.jpg

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwietnia 2009, 22:13 
Częsty bywalec

Moje BMW: Em Fünf
Kod silnika: S62B50
Dzięki kolego :) Zawiecha już zrobiona. Niedługo fotki :rotfl: :hyhy:

Tytuł:
PostNapisane: 1 maja 2009, 22:06 
Częsty bywalec

Moje BMW: Em Fünf
Kod silnika: S62B50
Witam :) A więc zawiecha już siedzi i dobry tys km zrobiony :hyhy: Wrażenia ?? SUPER :rotfl: Przypomne amortyzatory zostały seria, czyli Sachs i sprężyny Eibach SportLine przód - 45-50 mm, tył - 30 mm koszt 846zł. W efekcie auto siadło o : przód 5cm tył 4cm. Do kompletu pod maske zawitała rozpórka. Nabyłem ja pod względem estetyki, ale i ze wzgledu na współprace z nowym zawieszeniem i naprawde jestem w szoku jaka jest różnica :zdziwko: ( jeździłem z rozpurka i bez po zamontowaniu spręzyn i przed ). Komfort ?? Nie patrzyłem na to i liczyłem na twardsza jazde. A tu miła niespodzianka :hyhy: Jest komfortowo, a powiem wiecej lepiej niz było, chyba oryginalne sprężyny odczuły 300 tys km. A więc komfort zero utraty. Dopiero, gdy wjedzie sie w większą dzióre i auto siądzie na maxa to czuć, że springi sa tardsze od oryginału. Ale ogólnie wszystko spisuje sie na 6 z plusem :D Wcześniej, co prawda miałem wyższe opony ale juz w 3 a w 4 osoby to normalka, że koła z tyłu obcierały o nadkola. Teraz nowe niższe opony, 5 osób szybka jazda i zero problemów. Naprawde polecam taki zabieg :D Rożnicę można zobaczyć w galeri mojej E39 także zapraszam do komentowania i oglądania ;) Pozdrawiam :D

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1