BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 21 lipca 2025, 01:53

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Regulamin działu

Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie, odśwież istniejący podobny temat a jeżeli takiego nie ma, możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.

Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu

Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji

Tematy związane z ze starszymi modelami BMW takimi jak E36, E34, E32, E12 etc. prosimy zakładać w dziale Young & Oldtimery

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: [e46] 320d... Proszę o OPINIE Proponowanych ofert!!!
PostNapisane: 21 lipca 2010, 20:30 
Przyjaciel forum

Moje BMW: X5
w sumie to od 200000 to powinno sie pieciolatka w dieslu szukac jesli smigal w niemczech

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 21 lipca 2010, 21:05 
Pierwsze kroki

Moje BMW: e46 330dTA
Kod silnika: M57D30
ja nie polecam klekotów. a już z pewnością ma wtrysku CR. jak cie zniechęcić? jeden nowy wtrysk kosztuje koło 1000zł, regeneracja jednego 400zł bez końcówki wtryskowej, końcówka koło 300zł...proste? a bosch nie daje na to gwarancji :]

PostNapisane: 22 lipca 2010, 17:36 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E46 330Ci
Kod silnika: M54B30
Garaż: Jest: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=144663&start=0

Było: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=82221
pan_prezes_skora: Dokładnie tak jak piszesz, ja już i tak to sporo zaniżyłem jak na 10-cio latka :) Tylko niestety ludzie nie mają rozumu!!!!

"Typer EURO 2012 -II miejsce"

PostNapisane: 23 lipca 2010, 10:03 
Zacna persona forum

Moje BMW: e46
[quote="rafix"]najśmieszniejsze są te przebiegi każde tylko po ponad 100000:) Normalnie bym powiedział, że ludzie to nawet przebiegów z głową nie umieją cofnąć, ale nie powiem tego, bo klienci w naszym kraju sami tak chcą!!!!!!

Swieta prawda!!!!! To wlasnie ludzka glupota, pazernosc i brak wyobrazenia sprawia iz wartosc takich aut spada, gdyz klient nie chce widziec tego typu auta (10 lat) z przebiegiem wiekszym niz 200 tys km. Mysle ze na dobrze servisowanego diesla tego typu to 300 tys nie jest zadnym problemem.

Ja tam bym wolal prawdziwe 300 tys niz krecone 100, bo z doswiadczenia wiem, ze te auta potrafia poganiac 700 lub 800 tys km, wiec kupujac takiego dziesieciolatka z przebiegiem 100 tys jest to bardzo prawdopodobne ze znajdujemy sie gdzies kolo miliona.

Ponadto za dobre trzeba zaplacic, a oszczedny placi podwojnie, wiec zadnego z tych Twoich propozycji bym nie kupil.

moj BEAMER:
viewtopic.php?t=56107

PostNapisane: 1 sierpnia 2010, 00:26 
Forumowicz

Moje BMW: E 46
Kod silnika: M52 B25 TU
Garaż: [URL=http://www.__prosze_uzyc_innego_hostingu_do_zdjec_][IMG]http://images68.__prosze_uzyc_innego_hostingu_do_zdjec_/394/c2ca9fa668c32045med.jpg[/IMG][/URL]
Zadziwiające jest to że diesle 10-letnie w PL mają przebiegi rzędu 100-200 tyś. a 3-4letnie oferowane na niemieckich stronach mają ponad 200tyś. Jakby się w tych autach liczniki zatrzymywały w magiczny sposób że mało któremu 2-ka na przodzie licznika nie chce wskoczyć. A może to są te "perełki od dziadków" co tylko od święta wyjeżdżali z garażu żeby potem polakowi sprzedać autko w dobrym stanie. Oh, naiwności!!!

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1