matszo92 napisał(a):
Nie wiem czy każdy o tym wie więc rozgłaszam na kolejnym forum:
Cytuj:
(...)Promocji jednak przybywa i o kolejnej poinformował mnie jeden ze stałych czytelników Paweł. Tym razem do zyskania jest aż 100 zł za zakup opon zimowych, oczywiście za dokonanie zakupu za pomocą aplikacji mobilnej.
Promocja potrwa do 7 listopada 2014, do godziny 23:59. Warunkiem obniżenia rachunku o stówę jest zakup opon w ramach usługi PayU, za kwotę minimum 600 zł. Co trzeba zatem zrobić aby dostać wspomniany kupon.
Po pierwsze trzeba, jak to określa regulamin: dokonać przynajmniej jednego kliku na ofertach lub listingach w kategorii Opony. Następnie wystarczy kliknąć w odbierz kupon na mailingu jaki otrzymamy od allegro i koniec. Warunki są zatem praktycznie żadne.
Warto pamiętać, że kupon jest ma ograniczoną datę ważności. Często zdarza się, że w natłoku zajęć zapisujemy się na jakąś promocję, której realizację odkładamy na potem. W przypadku allegro mamy 7 dni od momentu jego wygenerowania.
Ja przed chwilą zamówiłem Dębice HP w rozmiarze 205/55 R16. Wyszło mi po około 210 za sztukę uwzględniając rabat. Przed przejściem do płatnośc po prostu wybiera się z listy swój kupon i od razu do zapłaty mamy o 100zł mniej. Nie ma żadnego zwracania przelanych pieniędzy, żadnych cyrków. Po prostu z konta oddajemy mniejszą kwotę. Wydaje się korzystne
Co do opon to jeździłem sezon na nowych nalewkach i były bardzo fajne, ale TYLKO do jazdy w mieście lub TYLKO do jazdy po zaśnieżonej wsi. Przekraczanie tym 100kph nie było ani komfortowe ani bezpieczne. Były głośne, auto po asfalcie chodziło na po całym pasie, a jakakolwiek przyczepność znikała razem ze zniknięciem śniegu. Za to na rondach mój żółty e36 ze szperą zawsze szedł najszybciej
Używane zimówki i letnie odrzucam kategorycznie. Handlarze cenią się jak powaleni z tymi oponami. A jak są prawie nowe to kosztują o 100-200zł mniej za komplet niż nówki więc głupotą jest brać kota w worku oszczędzając grosze.
Na ten rok poszedłem w nowe opony klasy budżet, będzie dobry test jak się sprawdzą

Oby tylko zima była śnieżna i "miarodajna"