csc3 nie zejda szybko jak jest 2mm to masz jeszcze sporo jazdy z tylu... kup na przod ps3 zobaczysz co to za opona...po przesiadce z bridgestonow kolega mi dziekowal za pomoc w doradzeniu...moge dac namiar

jak masz jeszcze np 3,6mm z tylu czyli 2mm do TWI 1.6mm to sie nie wymienia bo wystarczy spokojnie na 1,5 roku, 2 lat "normalnej" jazdy. csc3 na przodzie to kamien na tyle wyja tez mega ale trwale są... musisz tam miec wyzsze cisnienie do kolo 3bar czy 3,1 nawet sprawdz to, u siebie mam 2,8 i jest idealnie. jezdzij az do znacznika. ja mam z przodu szersze niż Ty na 18" i nie zamienilbym w zyciu na takie np 205 55 16

dodatkowo na malym obwodzie czuc bardziej dolki i np przejazdy kolejowe. bajki, że komfort lepszy. teraz do kazdego auta kupuje juz tylko ps3. na poczatku przed zakupem tez naczytalem sie opinii amatorow ktorzy mieli ps2 i mowili ze ps3 jest nie udana, bo mniej bieznika itd, nie wzieli pod uwage precyzji kierowania, komfortu i tego ze na mokrym lepiej trzyma niz poprzedniczka. na pewno jest to lepsza opona niz csc5, ale nie we wszystkim... tak samo w druga strone - co z tego ze ktos wpakuje np opony michelin pss jak na mokrym nie bedzie mogl dogonic kogos na pirelli p7 czy csc5. dopiero jak bedzie suchy asfalt to bedzie mial przewage...dlatego smieje sie jak mi ktos wmawia ze ps2 jest lepsza niz ps3...czy ze do cywilnego auta lepsza jest pss niz ps3
zacytuje rozmowe z gg (kolega z UK coupe e46 na 18"):
"Rafal
Czesc
Kupilem te michelin pilot sport 3
Jak sugerowales
Nareszcie koniec z wozeniem auta po koleinach i na rondach super trzymaja
14:15
Ja
czesc
dokladnie tak jest
ja juz nie chce innych opon
czekam na nastepna edycje