Na poczatku chcialbym powiedziec wszystkim Czesc jako ze jestem tu nowy i przeprosic za bledy, bo nie mam polskich znakow

Mam niezla zagadke z moim autkiem, a mianowicie nie moge go odplalic i sprawdzilem juz wszystko co moglo by za to odpowiadac. Pompa w zbiorniku jest sprawna, podprogowa tez, pompa CR sprawdzona i wymieniona, regulator i czujnik cisnienia paliwa na szynie podmieniony z pracujacego autka, wtryski tak samo zamienione, regulator cisnienia na pompie CR zamieniony z dzialajacego autka razy 3

, sterownik silnika tez podmienialem

i teraz cos co znalazlem i raczej to bedzie przyczyna czemu autko nie odpala(na plaku tez nie chce odpalic), a mianowicie napiecie na wtyczce od regulatora cisnienia na pompie CR po wlaczeniu zaplonu(araz po wlaczeniu jest okolo 10 volt, ale doslownie po chwili spada do 3 volt) i kreceniu wynosi okolo 3 volt. Autko probuje odpalic, bo jezeli krece silnikiem i po chwili odpuszczam krecenie i znowu szybko zakrece silnikiem to probuje odpalic, ale nie odpala

. Jezeli ktos ma jakis pomysl dlaczego jest tam tylko 3 volty to prosze piszcie

. Zaznacze ze do odpalenia auta musi byc minimum 5 volt, bo jak podaje 5 lub wiecej volt z innego zrodla to auto odpala i dziala ale wiadomo ze po gazowaniu wyskakuje kontrolka dde, bo wtyczka jest wypieta. Z gory dziekuje za jakies podpowiedzi i sugestie.