Wiec tak.
Do kolegi
"hammet1"Problemu z ilością paliwa w zbiorniku nie ma bo próby były robione po ograniu w nowy soft od pełnego zbiornika dopiero pod koniec owego testu na spalanie tak od przejechanych od 250 do 300km zauważyłem że wskazówka opadła szybciej niż do przejechanych 250km ale stwierdziłem że to tylko wskazówka i w pewnym momencie opada szybciej, a nieraz długo stoi w miejscu, więc po 300km znowu bak do pełna i wynik po przejechanych 200km 11L no i zaczął znowu puszczać chmury dodam że odmę też wymieniałem.
Do
"deejeys"Przepływka była sprawdzana już kilkakrotnie i to na różnych sprzętach w tym również KTS-em. Również była podmieniana od innego auta.
Flash softu robiony był w ASO wynik flashowania mam na wydruku ale zostawiłem go w pracy i nie mam teraz do niego dostępu, ale po7 maja będę w pracy to mogę wrzucić skan wyniku tam również zapisane jest czy było flashowane.
Najdziwniejsze w tym wszystkim jest to że poprawa po flashowaniu była przez około 2tygodnie, a teraz znowu lipa
Do dyspozycji mam kabelek i INPE więc jeżeli coś by potrzebne było to mogę podpiąć autko i zrobić zrzuty, tylko słabo kumam INPE ale jak ktoś podpowie

to do dam radę.
A jeszcze jedno spostrzeżenie że ekonomizer jest jakiś bardziej wrażliwy na pedał gazu po ograniu w nowy soft na początku tj. szybciej wychyla się powyżej wyskalowanej 10-tki tego na początku po flashu nie było.
Pozdrawiam