ja mam 225 z przodu i tez mnie rzucalo na koleinach.wystarczy pojechac do zakladu ktory regeneruje maglownice i sprawdza za darmo.zdejma oslony i poruszaja by sprawdzic luzy.u mnie byly na lewej listwie.nie do regeneracji.musialem wziasc druga zregenerowana za prawie 1500zl.to byl moj blad bo juz mi ten magiel poprawiali.na stronie
http://www.czewcidobmw.pl. maja magle firmy ktora robi czesci do bmw.firma bardzo znana ale oczywiscie zapomnialem kto akurat robil magle.sa to czesci po regeneracji chybq z dwu letnia gwarancja za 1100zl w przypadku oddania swojego magla.moim zdaniem najlepsza i najbezpieczniejsza opcja w przypadku e46.u mnie pp zrobieniu magla calkiem inaczej auto jedzie w koleinach.roznica olbrzymia wiec polecam to sprawdzic.przy okazji wymiany magla warto wymienic krzyzak ktory moze miec rowniez luzy.kosztuje nie cale 150zl a przy okazji jednej roboty warto go zmienic.ja bede to robil u siebie bo przy sprawnej maglownicy wlasnie tam pokazal sie maly luz.
dodam jeszcze ze moja stara maglownica nie miala zadnych wyciekow ani nie pukala.mimo wszystko miala duzy luz na listwie ktorego nie dalo sie zregenerowac.dlatego warto wlasnie zdjac oslony i dokladnie sprawdzic czy sa tam luzy.mysle ze wiekszosc e46 bedzie je miala.szczegolnie tych ktore maja duze kola chociaz i tych z mniejszymi nasze polskie drogi nie rozpieszczaja