lukass688 napisał(a):
Sprzęgło nie może mieć wspólnego zbiorniczka z układem hamulcowym bo to całkiem inne płyny
Kolega zaszalał

. Oczywiście jest to nieprawdą.
Na początek odpowietrz dobrze hamulce na wszystkich cylinderkach. Nałóż na nie węża przeźroczystego ktoś pompuje pedał twardy to odkręcasz i tak kilka razy aż bąble nie lecą . od najdalszego do najbliższego (prawy tył chyba jest najdalej).
można spróbować: "płyn do strzykawki na strzykawkę wężyk 2 konieć na odpowietrznik silownika( luzujesz silownik wciskasz do niego plyn) i tłoczysz plyn do ukladu przez wysprzeglik." - nie wiem czy to działą niech ktoś się wypowie.
Co do obrotów to te auta raczej tak mają gdzieś ktoś już to opisywał i ten silnik raczej tak ma.
Nie wiem czy to kwestia bmw czy zawsze tak jest ale, gdybyś odkręcił wał od dyfra to po odpaleniu nawet na luzie będzie się on kręcić !!!, dopiero wbicie sprzęgła zatrzyma wał, czyli tarcie zawsze występuje, wydaje mi się ze nawet na podnośniku koła by się kręciły na luzie.
Ja bym jeszcze sprawdził na twoim miejscu stan poduszek pod skrzynią spróbuj ją podnieść i zobacz czy trzymają poduszki czy też blaszki już się odkleiły od gumy