Witam specjalistów, mam taki probem, a mianowicie : 1. Kiedy włączam kierunek, nie wyświetla się na desce rozdzielczej jak i również nie ma taego charakterystycznego dżwięku przerywnika, to samo dotyczy świateł awaryjnych 2. Po zgaszeniu silnika i otwarciu drzwi nie pika nic odnośnie tego, że świata są włączone, a powinno przypominać, żeby wyłączyć 3. Na tym zegarze po lewej stronie na dole nie wyświetla się nic, np. to że światła są włączone itd 4. Na tym zegarze po prawej stronie jak zaciągne ręczny to wyświetla się poprawnie, reszta nie wiem bo tam zapalaja sie błedy a obecnie ich nie mam, chyba... 5.Nie wyświetla sie rowniez ten kontur samochodu na środkowym zegarze, a świecił sie wcześniej i pokazywało, że jedno śwatło z tyłu nie działa chodziaż działało. 6. Po włożeniu kluczyka do stacyjki o przekręceniu te kontrolki na lewym dolnym zegarze wyświetlaja sie poprawnie, aż do uruchomienia silnika, gdzie już kaplica
Dodam, że na zewnątrz wszystko działa, światła, kierunki itd. Sprawdzałem bezpieczniki - wszystko gra Robiłem test zegarów - wzystko działa poprawnie. Prędkościomierz i obrotomierz jak i również licznik przebiegu działaja poprawnie
Proszę o jakiekolwiek wskazówki o co może tu chodzić i czy można spróbować samemu coś grzebać czy konieczna jest wizyta u elektryka, jest to wydaję mi sie dość ważne, bo jestem za granicą(Niemcy), jeszcze trochę tu posiedzę a boję się, że jeśli cos będzie się działo z autem to nie zobacze tego na wyświetlaczu i może byc zonk większy
|