Od momentu zakupu auta borykam się z falującymi obrotami na zimnym silniku falują ,jak już się nagrzeje jest ok, mechanik podpinał pod komuter zero błędów, mówi że to może być wina komputera od paliwa i zle je podaje..? a do tego od kilku dni doszła nowa obiawa, gdy wrzucam 1 bieg rusza jak trzeba zrywnie jak wrzucam 2 też jest ok, wrzucam 3 i jest dziura pedał gazu do podłogi można wciskać a on nić nie jedzie, trzyma 1500- 2000 obrotów redukcja na 2 i wszystko wraca do normy znów wrzucam 3 i to samo 4 i obroty podskakują jak powinny piątka też, redukcja na 3 i dziura... nie wiem o co chodzi, czasem jest tak że w ogóle jest przymulony na ciepłym nawet gdy wrzucam 1 bieg to jest normalnie ale 2,3 i nie czuć by przyspieszał dynamicznie tylko jak by go coś trzymało. Nie wiem czego to winna instalacji lpg tego komputera od paliwa nie wiem mechanik który specjalizuję się w naprawach bmw też nie może określić tego konkretnie. Czasem wszystko chodzi jak w zegarku ale bardzo żadko. Jeśli ktoś borykał się z podobnymi przypadłościami proszę o jakieś cenne wzkazówki które nakierują mnnie na zdiagnozowanie tego problemu.
_________________ PRO DETAILER
 https://www.facebook.com/ColorFaktory/?ref=hl
|